Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: johnnie taylor Songtekst: stop doggin' me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: johnnie taylor - stop doggin' me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stop doggin' me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van johnnie taylor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van johnnie taylor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stop doggin' me .

Origineel

I'm as londsome as can be my baby is rtying to take avantge of me You better stop Your doggin' around Yeah, yeah, yeah, yeah 'Cause if you don't stop I'm gonna have to put you down I can't take it much longer My heart's getting weak It's not getting any stronger You keep me so upset My head's in a whirl But if you wanna be, yeah Be my girl You better stop Your doggin' around You know what I'm talkin' about Yeah, yeah, yeah If you don't stop I'm gonna have to put you down Baby, yes I do, yes I do Gonna, gonna put you down You're doggin' me (repeat) I'm gonna have to put you down Yes you do, you're doggin' me Yes you do, you're doggin' me You better stop Your doggin' me around

 

Vertaling

Ik ben zo lankmoedig als maar zijn kan mijn baby is aan het wachten om van mij te profiteren Je kunt beter stoppen Met rondhangen Yeah, yeah, yeah, yeah 'Cause if you don't stop Zal ik je moeten laten inslapen I can't take it much longer My heart's getting weak It's not getting any stronger Je maakt me zo van streek My head's in a whirl But if you wanna be, yeah Be my girl Je kunt beter stoppen Your doggin' around Je weet waar ik het over heb Yeah, yeah, yeah If you don't stop Zal ik je moeten laten inslapen Baby, yes I do, yes I do Gonna, gonna put you down You're doggin' me (herhaal) I'm gonna have to put you down Ja dat doe je, je bent me aan het achtervolgen Ja dat doe je, je bent me aan het achtervolgen Je kunt beter stoppen Je achtervolgt me