Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: johnnie taylor Songtekst: toe hold

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: johnnie taylor - toe hold ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van toe hold? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van johnnie taylor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van johnnie taylor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals toe hold .

Origineel

All my life I been a po' boy, It's been hard to get a dime Everythin' I got, umm, hmm I had to pay for it on time, but that's all right Long as I got a toehold As long as I got a piece of you As long as I got a toehold, I can make it through. Now listen I said I went to my doctor, First thing he talked about is malnutrition I'm not tryin' to be a fatman, I've got to look after my ambition. Long as I got a toehold Long as I got a piece of you Long as I got a toehold, I can make it through. Oh, now give it to me baby A little little little little little little little little little toehold A little little little little little little little little little toehold Oh! So, baby!, if you're with me, I'll let the whole world be against me. I don't expect to ever get rich, You may find me diggin' in a ditch. Long as I got a toehold Long as I got a piece of you Long as I got a toehold, I can make it through. Oh, give it to me baby A little little little little little little little little little toehold A little little little little little little little little little toehold Owwww! That's all I want baby I want a little little little little little little little little little toehold I want a little little little little little little little little little toehold Owwww!

 

Vertaling

Mijn hele leven ben ik een po' boy geweest, It's been difficult to get a dime Everythin' I got, umm, hmm Ik moest er op tijd voor betalen, maar dat is niet erg Zolang ik maar een houvast heb As long as I got a piece of you Zolang ik een houvast heb, kom ik er wel doorheen. Luister nou. Ik zei dat ik naar mijn dokter ben geweest, Het eerste waar hij het over had was ondervoeding. Ik probeer geen dikkerd te worden, Ik moet op mijn ambitie letten. Long as I got a toehold Long as I got a piece of you Zolang ik een houvast heb, kan ik het maken. Oh, nu geef het aan mij baby Een klein, klein, klein, klein, klein, klein houvast Een klein, klein, klein, klein, klein, klein houvast Oh! Zo, baby!, als je bij me bent, laat ik de hele wereld tegen me zijn. Ik verwacht niet ooit rijk te worden, Misschien vind je me gravend in een greppel. Long as I got a toehold Long as I got a piece of you Zolang ik een houvast heb, Ik kan het maken door. Oh, geef het aan mij baby Een klein, klein, klein, klein, klein, klein houvast A little little little little little little little toehold Owwww! Dat is alles wat ik wil baby Ik wil een klein klein klein klein klein klein klein beetje houvast Ik wil een klein, klein, klein, klein, klein, klein houvast Owwww!