Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Johnny Cash Songtekst: Ain't No Grave

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Johnny Cash - Ain't No Grave ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ain't No Grave? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Johnny Cash! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Johnny Cash en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ain't No Grave .

Origineel

There ain't no grave can hold my body down There ain't no grave can hold my body down When I hear that trumpet sound I'm gonna rise right out of the ground Ain't no grave can hold my body down Well, look way down the river, what do you think I see? I see a band of angels and they're coming after me Ain't no grave can hold my body down There ain't no grave can hold my body down Well, look down yonder Gabriel, put your feet on the land and see But Gabriel don't you blow your trumpet 'til you hear it from me There ain't no grave can hold my body down Ain't no grave can hold my body down Well, meet me Jesus, meet me. Meet me in the middle of the air And if these wings don't fail me I will meet you anywhere Ain't no…

 

Vertaling

Er is geen graf dat mijn lichaam kan tegenhouden Er is geen graf dat mijn lichaam kan tegenhouden Als ik dat trompetgeluid hoor, kom ik regelrecht uit de grond Geen enkel graf kan mijn lichaam tegenhouden Nou, kijk ver beneden de rivier, wat denk je dat ik zie? Ik zie een groep engelen en ze komen achter me aan Geen enkel graf kan mijn lichaam tegenhouden Er is geen graf dat mijn lichaam kan tegenhouden Wel, kijk ginds Gabriël neer, zet uw voeten op het land en zie Maar Gabriël blaas je niet op je trompet totdat je het van mij hoort Er is geen graf dat mijn lichaam kan tegenhouden Geen enkel graf kan mijn lichaam tegenhouden Wel, ontmoet mij Jezus, ontmoet mij. Ontmoet me midden in de lucht En als deze vleugels me niet in de steek laten, zal ik je overal ontmoeten Is geen ...