Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: johnny cash Songtekst: all over again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: johnny cash - all over again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all over again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van johnny cash! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van johnny cash en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all over again .

Origineel

Every time I look at you I fall in love All over again Every time I think of you it all begins All over again One little dream at night and I can dream all day It only takes a memory to thrill me One little kiss from you and I just fly away Pour me out your love until you fill me I wanna fall in love beginning from the start All over again Show me how you stole away my heart All over again One little dream at night and I can dream all day It only takes a memory to thrill me One little kiss from you and I just fly away Pour me out your love until you fill me I wanna fall in love beginning from the start All over again Show me how you stole away my heart All over again All over again All over again All over again All over again

 

Vertaling

Elke keer als ik naar je kijk word ik verliefd Opnieuw Telkens als ik aan je denk begint het allemaal opnieuw Eén kleine droom 's nachts en ik kan de hele dag dromen Er is maar een herinnering nodig om me in vervoering te brengen Eén kusje van jou en ik vlieg weg Giet je liefde over me uit tot je me vult Ik wil verliefd worden vanaf het begin Helemaal opnieuw Laat me zien hoe je mijn hart hebt gestolen Steeds opnieuw Eén kleine droom 's nachts en ik kan de hele dag dromen Er is alleen een herinnering nodig om me in vervoering te brengen Eén kusje van jou en ik vlieg weg Giet je liefde over me uit tot je me vult Ik wil verliefd worden vanaf het begin Helemaal opnieuw Laat me zien hoe je mijn hart hebt gestolen Over again opnieuw opnieuw Alles weer overnieuw Alles opnieuw