Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: johnny cash Songtekst: danny boy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: johnny cash - danny boy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van danny boy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van johnny cash! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van johnny cash en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals danny boy .

Origineel

Oh Danny Boy, the pipes, the pipes are calling From glen to glen and down the mountain side The summer's gone, and all the roses falling It's you, It's you, must go, and I must bide But come ye back when summer's in the meadow Or when the valley's hushed and white with snow I'll be here in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, oh Danny Boy, I love you so But if you come, and all the flowers are dying And I am dead, as dead I well may be You'll come and find the place where I am lying And kneel and say an "Ave" there for me And I will know, tho' soft ye tread above me And then my grave will richer, sweeter be And you'll bend down and tell me that you love me And I will rest in peace until you come to me

 

Vertaling

Oh Danny Boy, de pijpen, de pijpen roepen From glen to glen and down the mountain side De zomer is voorbij, en alle rozen vallen Jij bent het, jij bent het, moet gaan, en ik moet wachten Maar kom terug als de zomer in de wei is Of wanneer de vallei verstild is en wit van sneeuw Ik zal hier zijn in zonneschijn of in de schaduw Oh Danny Boy, oh Danny Boy, ik hou zo van je Maar als je komt, en alle bloemen zijn aan het sterven en ik dood ben, zo dood als ik maar zijn kan kom je en vind je de plek waar ik lig En knielen en een "Ave" zeggen voor mij En ik zal het weten, al loop je zachtjes boven me En dan zal mijn graf rijker en zoeter zijn. En je zult bukken en me zeggen dat je van me houdt En ik zal rusten in vrede totdat je naar me toekomt