Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: johnny cash Songtekst: folson prison blues (live)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: johnny cash - folson prison blues (live) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van folson prison blues (live)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van johnny cash! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van johnny cash en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals folson prison blues (live) .

Origineel

I hear the train a comin' It's rollin' 'round the bend And I ain't seen the sunshine Since, I don't know when I'm stuck in Folsom Prison And time keeps draggin' on But that train keeps a-rollin' On down to San Antone When I was just a baby My Mama told me, "Son Always be a good boy Don't ever play with guns," But I shot a man in Reno Just to watch him die When I hear that whistle blowin' I hang my head and cry I bet there's rich folks eatin' In a fancy dining car They're probably drinkin' coffee And smokin' big cigars But I know I had it comin' I know I can't be free But those people keep a-movin' And that's what tortures me Well, if they freed me from this prison If that railroad train was mine I bet I'd move out over a little Farther down the line Far from Folsom Prison That's where I want to stay And I'd let that lonesome whistle Blow my Blues away

 

Vertaling

Ik hoor de trein komen It's rollin' 'round the bend And I ain't seen the sunshine Since, I don't know when I'm stuck in Folsom Prison And time keeps draggin on But that train keeps a-rollin' On down to San Antone When I was just a baby My Mama told me, "Son Wees altijd een brave jongen Speel nooit met geweren," Maar ik schoot een man neer in Reno Alleen om hem te zien sterven When I hear that whistle blowin' hang ik mijn hoofd en huil Ik wed dat er rijke mensen zitten te eten In een chique restauratiewagen Ze drinken waarschijnlijk koffie en roken grote sigaren Maar ik weet dat ik het verdiende Ik weet dat ik niet vrij kan zijn But those people keep a-movin' And that's what tortures me Nou, als ze me bevrijdden uit deze gevangenis Als die spoorwegtrein van mij was Ik wed dat ik een beetje verder zou gaan verder langs de lijn Ver van Folsom Prison Dat is waar ik wil blijven En ik zou die eenzame fluit Blow my Blues away