Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: johnny cash Songtekst: (i heard that) lonesome whistle

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: johnny cash - (i heard that) lonesome whistle ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van (i heard that) lonesome whistle? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van johnny cash! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van johnny cash en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals (i heard that) lonesome whistle .

Origineel

I was riding number nine heading south from Carolina I heard that lonesome whistle blow Just a kid acting smart I went and broke my darlings heart They took me off that Georgia main locked me to a ball and chain I heard that lonesome whistle blow I'll be locked in this cell till my body's just a shell I'll never see that girl of mine I'm in Georgia doing time I herd that lonesome whistle blow

 

Vertaling

Ik reed op nummer negen richting het zuiden van Carolina Ik hoorde dat eenzame fluitje blazen Ik was gewoon een slim kind en brak mijn lieveling's hart Ze namen me mee van die Georgia hoofdweg en sloten me op aan een bal en ketting Ik hoorde dat eenzame fluitje blazen Ik zal opgesloten zitten in deze cel tot mijn lichaam nog maar een omhulsel is Ik zal dat meisje van mij nooit zien Ik zit in Georgia in de gevangenis Ik hoorde dat eenzame fluitje blazen