Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: johnny cash Songtekst: i heard that lonesome whistle

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: johnny cash - i heard that lonesome whistle ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i heard that lonesome whistle? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van johnny cash! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van johnny cash en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i heard that lonesome whistle .

Origineel

I was riding number nine Heading South from Caraloine I heard that lonesome whistle blow I got in trouble, had to roam I left my gal an' left my home I heard that lonesome whistle blow Just a kid, actin' smart I went and broke my darling's heart I guess I was too young to know They took me off the Georgia Main Locked me to a ball and chain I heard that lonesome whistle blow All alone I bear the shame I'm a number, not a name I heard that lonesome whistle blow All I do is sit an' cry When that evenin' train goes by I heard that lonesome whistle blow I'll be locked here in this cell Till my body's just a shell An' my hair turns whiter than snow I'll never see that gal of mine I'm in Georgia, doin' time I heard that lonesome whistle blow

 

Vertaling

Ik reed op nummer negen Op weg naar het zuiden van Caraloine Ik hoorde dat eenzame fluitje blazen Ik raakte in de problemen, moest zwerven I left my gal and left my home Ik heb die eenzame fluit horen blazen. Just a kid, actin' smart I went and broke my darling's heart I guess I was too young to know Ze namen me mee van de Georgia Main Me aan een bal en ketting vastgemaakt I heard that lonesome whistle blow Helemaal alleen draag ik de schande I'm a number, not a name I heard that lonesome whistle blow Alles wat ik doe is zitten en huilen When that eveningin' train goes by I heard that lonesome whistle blow Ik zal hier opgesloten zitten in deze cel Tot mijn lichaam nog maar een omhulsel is En mijn haar witter wordt dan sneeuw Ik zal dat meisje van mij nooit zien I'm in Georgia, doin' time I heard that lonesome whistle blow