Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: johnny cash Songtekst: the caretaker

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: johnny cash - the caretaker ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the caretaker? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van johnny cash! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van johnny cash en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the caretaker .

Origineel

I live in the cemetery ol' caretaker they call me In the wintertime I rake the leaves and in the summer I cut the weeds When a funeral comes the people cry and pray They bury their dead and they all go away But through their grief I still can see their hate and greed and jealousy So here I work and I somehow hide from a world that rushes by outside And each night when I rest my head I'm contented as the peaceful death But who's gonna cry when old John dies who's gonna cry when old John dies Once I was a young man dashing with the girls Now no one wants an old man I lost my handsome curls But I want to say when my time comes lay me facing the rising sun Put me in the corner where where I buried my pup Tell the preacher to pray then cover me up Don't lay flowers where my head should be maybe God let some grow for me And all the little children that I love like my own Will they be sorry that old John's gone Who's gonna cry when old John dies who's gonna cry when old John dies

 

Vertaling

Ik woon op het kerkhof, de oude huisbewaarder noemen ze me. In de winter hark ik de bladeren en in de zomer maai ik het onkruid Als er een begrafenis is huilen en bidden de mensen Ze begraven hun doden en ze gaan allemaal weg Maar door hun verdriet heen zie ik nog steeds hun haat, hebzucht en jaloezie Dus hier werk ik en ik verberg me voor een wereld die buiten voorbij raast En elke nacht als ik mijn hoofd laat rusten ben ik tevreden als de vredige dood Maar wie huilt er als de oude John sterft? Wie huilt er als de oude John sterft? Ooit was ik een jonge man die met de meisjes flirtte Nu wil niemand een oude man ik verloor mijn knappe krullen Maar ik wil zeggen, als mijn tijd komt, leg me dan voor de rijzende zon Zet me in de hoek waar ik mijn pup heb begraven Zeg de priester te bidden en bedek me dan Leg geen bloemen waar mijn hoofd hoort te zijn, misschien laat God er een paar voor mij groeien En alle kleine kinderen die ik liefheb als mijn eigen Zullen ze spijt hebben dat oude John er niet meer is Wie zal er huilen als oude John sterft wie zal er huilen als oude John sterft