Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: johnny cash Songtekst: the old rugged cross

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: johnny cash - the old rugged cross ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the old rugged cross? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van johnny cash! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van johnny cash en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the old rugged cross .

Origineel

On a hill far away stood an old rugged cross the emblem of suffering and shame And I love that old cross where the dearest and best For a word of lost sinners was slain So I'll cherish the old rugged cross till my trophies at last I lay down I will cling to the old rugged cross and exchange it some day for a crown To the old rugged cross I will ever be true it's shame and reproach gladly bear Then he'll call me some day to my home far away where his glory forever I'll share So I'll cherish... And exchange it some day for a crown

 

Vertaling

Op een heuvel ver weg stond een oud ruig kruis het embleem van lijden en schaamte En ik hou van dat oude kruis waar de liefste en de beste Voor een woord van verloren zondaars werd gedood Dus zal ik het oude ruige kruis koesteren tot ik mijn trofeeën eindelijk neerleg Ik zal me vastklampen aan het oude, ruwe kruis en het op een dag ruilen voor een kroon Aan het oude ruwe kruis zal ik altijd trouw zijn het is schande en verwijt graag dragen Dan zal Hij mij op een dag roepen naar mijn huis ver weg waar ik voor altijd zijn glorie zal delen Dus ik zal koesteren... En het op een dag ruilen voor een kroon