Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Johnny Halliday Songtekst: L'envie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Johnny Halliday - L'envie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van L'envie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Johnny Halliday! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Johnny Halliday en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals L'envie .

Origineel

Qu'on me donne l'obscurité puis la lumière Qu'on me donne la faim la soif puis un festin Qu'on m'enlève ce qui est vain et secondaire Que Je retrouve le prix de la vie... enfin ! Qu'on me donne la peine pour que j'aime domir Qu'on me donne le froid pour que j'aime la flamme Pour que j'aime ma terre qu'on me donne l'exil Et qu'on m'enferme un an pour rêver à... des femmes ! On m'a trop donné bien avant l'envie J'ai oublié les rêves et les merci Toutes ces choses qui avaient un prix Qui font l'envie de vivre et le désir Et le plaisir aussi.. qu'on me donne l'envie L'envie d'avoir envie... qu'on allume ma vie ! Qu'on me donne la haine pour que j'aime l'Amour La solitude aussi pour que j'aime les gens Pour que j'aime le silence qu'on me fasse des discours Et toucher la misère pour respecter... l'argent ! Pour que j'aime etre sain, vaincre la maladie Qu'on me donne la nuit pour que j'aime le jour Qu'on me donne le jour pour que j'aime la nuit Pour que j'aime aujourd'hui oublier les... "toujours" ! On m'a trop donné bien avant l'envie J'ai oublié les rêves et les merci Toutes ces choses qui avaient un prix Qui font l'envie de vivre et le désir Et le plaisir aussi... qu'on me donne l'envie L'envie d'avoir envie, qu'on... Rallume ma vie !

 

Vertaling

Geef me de donkere en lichte Geef me honger en dorst feest Dat ontneemt wat ijdel en secundaire is Ik vind dat de prijs van het leven ... eindelijk! Geef mij het probleem dat ik hou van Domir Geef mij de kou Ik hou van de vlam Want ik hou van mijn land, dat geeft me de ballingschap En ze lock me een jaar om te dromen ... vrouwen! Ik was te lang voordat afgunst gegeven Vergeten dromen en dank u Al deze dingen had een prijs Wie zijn de afgunst en verlangen om te leven En ook leuk .. dat maakt me willen De wens om te willen ... die oplicht mijn leven! Geef me haat het dat ik hou van Liefde De eenzaamheid als Ik hou van mensen Want ik hou van de stilte die me toespraken maakt En raken ellende te ontmoeten ... geld! Want ik vind het heerlijk om gezond, het overwinnen van de ziekte Geef mij de nacht dat ik hou van de dag Geef me de dag dat ik hou van de nacht Voor dat ik vandaag graag ... vergeet de "eeuwig"! Ik was te lang voordat afgunst gegeven Vergeten dromen en dank u Al deze dingen had een prijs Wie zijn de afgunst en verlangen om te leven En ook leuk ... dat maakt me willen Het verlangen om te willen, die mijn leven opnieuw in de actualiteit ...!