Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Johnny Orlando Songtekst: Everything

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Johnny Orlando - Everything ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Everything? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Johnny Orlando! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Johnny Orlando en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Everything .

Origineel

I see your picture every day and it hurts You settle for second when I put you first So girl pick your head up You deserve more than you know Believe when I tell you You're so beautiful You deserve love The kind that everyone searches for So what about us? I'll give you my heart and so much more Everything I would give everything baby 'Cause right now you're driving me crazy Tell me you wanna be with me Oh yeah You know you are one of a kind I just wanna make you mine I would give everything baby Everything, everything trust me How many times have you waited here by the phone? And before you realize you don't need to be alone No more staying home at night With tears falling out of your eyes I'm gonna be right by your side Yeah.. You deserve love The kind that everyone searches for So what about us? I'll give you my heart and so much more Everything I would give everything baby 'Cause right now you're driving me crazy Tell me you wanna be with me Oh yeah You know you are one of a kind I just wanna make you mine I would give everything baby Everything, everything trust me For all the times they tried to step on your dreams It doesn't matter girl 'cause your all I need I hope that you can finally see what I see It's all clear to me that you deserve everything I would give everything baby 'Cause right now you're driving me crazy Tell me you wanna be with me (wanna be with me?) Oh yeah You know you are one of a kind (one of a kind) I just wanna make you mine (wanna make you mine, girl) I would give everything baby Everything, everything trust me

 

Vertaling

Ik zie je foto elke dag en het doet pijn Je neemt genoegen met de tweede plaats wanneer ik je als eerste plaats Dus kies je voor je hoofd Je verdient meer dan je weet Geloof het als ik het je vertel Jij bent zo mooi Je verdient liefde Het soort dat iedereen zoekt En hoe zit het met ons? Ik zal je mijn hart en nog veel meer geven Alles Ik zou alles schat geven Omdat je me op dit moment gek maakt Zeg me dat je bij me wil zijn O ja Je weet dat je uniek bent Ik wil je alleen de mijne maken Ik zou alles schat geven Alles, alles vertrouw me Hoe vaak heb je hier aan de telefoon gewacht? En voordat je je realiseert, hoef je niet alleen te zijn Nooit meer thuisblijven 's nachts Met tranen die uit je ogen vallen Ik sta pal naast je Ja.. Je verdient liefde Het soort dat iedereen zoekt En hoe zit het met ons? Ik zal je mijn hart en nog veel meer geven Alles Ik zou alles schat geven Omdat je me op dit moment gek maakt Zeg me dat je bij me wil zijn O ja Je weet dat je uniek bent Ik wil je alleen de mijne maken Ik zou alles schat geven Alles, alles vertrouw me Voor alle keren dat ze probeerden op je dromen te stappen Het maakt niet uit meisje, want alles wat ik nodig heb Ik hoop dat je eindelijk kunt zien wat ik zie Het is me allemaal duidelijk dat je alles verdient Ik zou alles schat geven Omdat je me op dit moment gek maakt Zeg me dat je bij me wil zijn (wil je bij mij zijn?) O ja Je weet dat je uniek (een soort) bent Ik wil je gewoon van mij maken (wil je van mij maken, meisje) Ik zou alles schat geven Alles, alles vertrouw me