Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: johnny rivers Songtekst: summer rain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: johnny rivers - summer rain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van summer rain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van johnny rivers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van johnny rivers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals summer rain .

Origineel

Summer rain taps at my window. West wind soft as a sweet dream. My love warm as the sunshine. Sittin' here by me,. She's here by me. She stepped out of the rainbow. Golden hair shinin' like moon glow. Warm lips soft as a soul. Sitting here by me, yeah. She's here by me. All summer long we spent dancin' in the sand. And the jukebox kept on playin' "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band". We sailed into the sunset. Drifting home caught by a gulf stream. Never gave a thought for tomorrow. Just let tomorrow be, now. Let tomorrow be. Instrumental interlude. She wants to live in the Rockies. She says that's where we'll find peace. Settle down, raise up a fam'ly. To call our own, yeah. We'll have a home. All summer long we spent groovin' in the sand. Everybody kept on playin' "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band". The snow drifts by my window. North wind blowin' like thunder. Our love's burnin' like fire. And she's here by me, yeah. She's here with me. Let tomorrow be

 

Vertaling

Zomerse regen tikt tegen mijn raam. Westenwind zacht als een zoete droom. Mijn liefde warm als de zonneschijn. Sittin' here by me,. Ze is hier bij mij. Ze stapte uit de regenboog. Gouden haar glinsterend als de maan gloed. Warme lippen zacht als een ziel. Sitting here by me, yeah. She's here by me. De hele zomer lang dansten we in het zand. En de jukebox bleef maar spelen "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band". We zeilden de zonsondergang tegemoet. Dreven naar huis gevangen door een golfstroom. Gaven nooit een gedachte voor morgen. Laat morgen maar zijn, nu. Laat morgen maar zijn. Instrumentaal intermezzo. Ze wil in de Rockies wonen. Ze zegt dat we daar vrede zullen vinden. Ons vestigen, een familie stichten. Om ons eigen te noemen, ja. We zullen een thuis hebben. De hele zomer hebben we gerommeld in het zand. Iedereen bleef maar "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" spelen. De sneeuw dwarrelt langs mijn raam. Noordenwind waait als donder. Our love's burnin' like fire. And she's here by me, yeah. She's here with me. Laat morgen zijn