Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: johnny winter Songtekst: it's all over now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: johnny winter - it's all over now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it's all over now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van johnny winter! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van johnny winter en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it's all over now .

Origineel

Well baby used to stay out, all night long. She made me cry and she did me wrong. She had my nose open that's no lie. The tables have now it's her turn to cry. Because I used to love her but it's all over now. Because I used to love her but it's all over now. Well,she used to run around with every man in town. She spent all my money tryng to play that high class game. She put me down, it was a pity how I cried. The tables have turned,now it's her turn to cry. Because I used to love her but it's all over now. Because I used to love her but it's all over now. I used to wake up in the morning, get my breakfast in bed. Whenever I got worried, she would rube my aching head. But now she's here and there, with every man in town. Still tryng to take me for that same old clown. Because I used to love her but it's all over now. Because I used to love her but it's all over now

 

Vertaling

Nou, baby bleef de hele nacht weg. Ze maakte me aan het huilen en ze deed me onrecht. Ze had mijn neus open dat is geen leugen. De rollen zijn omgedraaid nu is het haar beurt om te huilen. Omdat ik vroeger van haar hield, maar het is nu allemaal voorbij. Omdat ik vroeger van haar hield, maar dat is nu allemaal voorbij. Nou, ze liep rond met elke man in de stad. Ze gaf al mijn geld uit om te proberen dat hoge klasse spel te spelen. Ze zette me neer, het was jammer hoe ik huilde. De rollen zijn omgedraaid, nu is het haar beurt om te huilen. Omdat ik vroeger van haar hield, maar het is nu allemaal voorbij. Omdat ik vroeger van haar hield, maar dat is nu allemaal voorbij. Ik werd 's morgens wakker, kreeg mijn ontbijt op bed. Wanneer ik me zorgen maakte, zou ze mijn pijnlijke hoofd verwoesten. Maar nu is ze hier en daar, met elke man in de stad. Probeert me nog steeds te nemen voor diezelfde oude clown. Omdat ik vroeger van haar hield, maar dat is nu allemaal voorbij. Omdat ik vroeger van haar hield, maar het is nu allemaal voorbij.