Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joji Songtekst: bitter fuck (salute remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joji - bitter fuck (salute remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bitter fuck (salute remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joji! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joji en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bitter fuck (salute remix) .

Origineel

[Verse 1] I find it hard to be myself (Ayy) I shed my skin for everybody else You don't know me, what the fuck you mean? You made me sad and you made me mean And now I'm mad, I feel unclean (I feel unclean, I feel unclean) 'Cause I'm a bitter fuck 'Cause I'm a bitter fuck You made me a bitter fuck Ay (Fuck), ay [Chorus] Now I'm a bitter fuck They call me a bitter fuck Because of you Because of you They call me a bitter fuck They call me a bitter fuck Because of you Because of you [Bridge] They call me a bitter fuck They call me a bitter- you They call me a bitter fuck They call me a bitter- you They call me a bitter fuck They call me a bitter- you [Verse 2] Your bitch is lame, don't follow me Your bitch just came all over me I don't wanna live in my skin no more I won't fuck with you if you don't fuck with me Don't fuck with me Don't fuck with me Don't fuck with me Don't fuck with me Don't fuck with me Don't fuck with me Don't fuck with me Don't fuck with me Don't fuck with me Ay, ay [Chorus] Now I'm a bitter fuck They call me a bitter fuck Because of you Because of you They call me a bitter fuck They call me a bitter fuck Because of you Because of you [Outro] Now I don't give a fuck Now I don't give a fuck Because of you Because of you Yeah, I don't give a fuck Yeah, I don't give a fuck Because of you Because of you Now I don't give a fuck Now I don't give a fuck Because of you Because of you Yeah, I don't give a fuck Yeah, I don't give a fuck Because of you Because of you [Bridge] They call me a bitter fuck They call me a bitter- you They call me a bitter fuck They call me a bitter- you They call me a bitter fuck They call me a bitter- you

 

Vertaling

[Verse 1] I find it hard to be myself I shed my skin for everybody else You don't know me, what the fuck you mean? Je maakte me verdrietig en je maakte me gemeen And now I'm mad, I feel unclean (ik voel me onrein, ik voel me onrein) Cause I'm a bitter fuck Cause I'm a bitter fuck You made me a bitter fuck Ay (Fuck), ay [Chorus] Now I'm a bitter fuck Ze noemen me een verbitterde klootzak Vanwege jou Door jou Ze noemen me een verbitterde klootzak Ze noemen me een verbitterde klootzak Omwille van jou Vanwege jou [Bridge] Ze noemen me een verbitterde klootzak Ze noemen me een verbitterde jou Ze noemen me een verbitterde klootzak Ze noemen me een bittere jou Ze noemen me een verbitterde klootzak Ze noemen me een bittere jou [Verse 2] Jouw teef is kreupel, volg me niet Jouw teef kwam net helemaal over me heen Ik wil niet meer in mijn vel zitten Ik neuk niet met jou als jij niet met mij neukt Rotzooi niet met mij Rotzooi niet met mij Rotzooi niet met mij Rotzooi niet met mij Rotzooi niet met mij Neuk niet met mij Neuk niet met mij Neuk niet met mij Neuk niet met mij Ay, ay [Chorus] Now I'm a bitter fuck Ze noemen me een verbitterde klootzak Vanwege jou Door jou Ze noemen me een verbitterde klootzak Ze noemen me een verbitterde klootzak Omwille van jou Vanwege jou [Outro] Nu geef ik er geen fuck meer om Nu geef ik er geen fuck meer om Door jou Door jou Ja, ik geef er geen fuck om Ja, ik geef er geen reet om Door jou. Door jou. Nu geef ik er geen reet meer om Nu kan het me geen reet meer schelen Door jou. Door jou. Ja, ik geef er geen moer om Ja, ik geef er geen reet om Door jou. Vanwege jou [Bridge] Ze noemen me een verbitterde klootzak Ze noemen me een bittere... jij Ze noemen me een verbitterde klootzak Ze noemen me een bittere jou Ze noemen me een verbitterde klootzak Ze noemen mij een verbitterde jou