Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joji Songtekst: come thru

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joji - come thru ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van come thru? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joji! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joji en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals come thru .

Origineel

[Chorus] Won't you come through? Water on me We gon' walk right through And I'm swimming like Nemo No caller ID, no You don't really like me, no And I don't really like people But you're better by default [Verse] No, red rocks so bright (So bright) You can open your eyes Hell all rise Make you so blind (So blind) With a thousand teeth like a Leviathan Biting tightly on my wrist, it look like heaven Weighing tightly on my neck until it breaks If I lived too long, you'd kill me with a stake No mistake, no mistake, no mistake No mistake The reflection never point the same way ABBA on repeat, yeah Diamonds like a dancing queen, so... [Chorus] Won't you come through? Water on me We gon' walk right through And I'm swimming like Nemo No caller ID, no You don't really like me, no And I don't really like people But you're better by default Won't you come through? Water on me We gon' walk right through And I'm swimming like Nemo No caller ID, no You don't really like me, no And I don't really like people But you're better by default

 

Vertaling

[refrein] Wil je niet doorkomen? Water op mij We gaan er dwars doorheen En ik zwem als Nemo Geen beller ID, nee Je mag me niet echt, nee En ik hou niet echt van mensen Maar jij bent standaard beter [Verse] Nee, rode rotsen zo helder (Zo helder) You can open your eyes Hell all rise Make you so blind (Zo blind) Met duizend tanden als een Leviathan Bijt stevig in mijn pols, het lijkt wel de hemel Strak op mijn nek wegend tot hij breekt Als ik te lang zou leven, zou je me doden met een staak Geen vergissing, geen vergissing, geen vergissing Geen vergissing. De reflectie wijst nooit dezelfde kant op ABBA op repeat, yeah Diamonds like a dancing queen, so... [Chorus] Wil je niet doorkomen? Water op mij We gaan er dwars doorheen En ik zwem als Nemo Geen beller ID, nee Je mag me niet echt, nee En ik hou niet echt van mensen Maar jij bent standaard beter Won't you come through? Water op mij. We gaan er dwars doorheen En ik zwem als Nemo Geen nummerweergave, nee Je mag me niet echt, nee En ik hou niet echt van mensen But you're better by default