Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jojo Songtekst: back and forth

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jojo - back and forth ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van back and forth? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jojo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jojo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals back and forth .

Origineel

[intro]. Boy you can't keep playin'. (Back 'n forth). Ohhhhhhhh. No time for delayin'. Hey yerrrrr. (Back 'n forth). Yeah. So what is it gon' be. (What's it gon' be). (Back 'n forth). Why you checkin' for me. (Back 'n forth). Oh yeah. Back and forth. Boy you need to let me know. You keep sendin' me mixed signals. You treat me like your girl. Till your friends come around. And then your playin' me out. Need to make up your mind. Be careful boy. You will find me, with somebody else. Don't let a good thing pass you by. So boy. [chorus]. Boy you can't keep playin' (oh). Please hear what I'm sayin', boy (please hear what I'm sayin'). No time for delayin' (no time). You've gotta be sure. I can't go back and forth, oh. So what is it gonna be (what's it gon' be). Can I be the one (can I be the one). Are you checkin' for me (oh). You know, you gotta be sure. I can't go back and forth. Oh, yeah yeah. You get mad when I'm with somebody else. 'Cause you want me for yourself. Well stop playin'. Baby I'm sayin'. Just tell me the truth, yeah. Well let me ask you a few questions. What do you want me for. To keep me guessin'. Boy, can't you tell me. Why you let a good thing pass you by. So boy. [chorus]. Boy you can't keep playin'. Please hear what I'm sayin', boy (hear what I'm sayin' boy). No time for delayin' aint, no time. You've gotta be sure. I can't go back and forth. So what is it gonna be (what's it gon' be). Can I be the one (can I be the one). Are you checkin' for me (yea yea yea yea yea). You know, you gotta be sure. I can't go back and forth. Back and forth, and forth. Yes or no, baby. Tell me are you sure. Back and forth, and forth. I know your feelin' me. So what you waiting for. Back and forth, and forth. Yes or no, baby. Tell me are you sure. Back and forth, and forth. I know your feelin' me. So what you waiting for. [chorus]. Boy you can't keep playin'. Please hear what I'm sayin', boy (hear what I'm sayin'). No time for delayin' (nooooooooooooooo). You've gotta be sure. I can't go back and forth. So what is it gonna be (so what's it gon' be). Can I be the one. Are you checkin' for me (Are you checkin' for me). You know, you gotta be sure. I can't go back and forth (back and forth). Boy, you can't keep playin' (stop playin', oh yeah). No time for delayin' (ain't no time, ain't no time). So what's it gon' be (tell me what's it gon' be). I can't go back and forth (can't go back and forth). Are you checkin' for me baby. (back forth). I ain't gon' wait for you no more. (back forth). Ahooooooooooh yeah. (back forth). (back forth)

 

Vertaling

[intro]. Jongen je kunt niet blijven spelen. (Back 'n forth). Ohhhhhhhh. Geen tijd voor uitstel. Hey yerrrrr. (Back 'n forth). Yeah. Dus wat gaat het worden. (Wat gaat het worden). (Back 'n forth). Waarom controleer je me. (Back 'n forth). Oh ja. Heen en weer. Jongen je moet het me laten weten. Je blijft me gemengde signalen sturen. Je behandelt me als je meisje. Totdat je vrienden langskomen. En dan speel je met me. Je moet een beslissing nemen. Wees voorzichtig jongen. Je zult me vinden, met iemand anders. Laat iets goeds niet aan je voorbij gaan. Zo jongen. [refrein]. Jongen je kan niet blijven spelen (oh). Luister alsjeblieft naar wat ik zeg, jongen (luister alsjeblieft naar wat ik zeg). No time for delayin' (geen tijd). Je moet zeker zijn. Ik kan niet heen en weer gaan, oh. So what is it gonna be (wat gaat het worden). Can I be the one (kan ik de ware zijn). Are you checkin' for me (oh). Weet je, je moet het zeker weten. Ik kan niet heen en weer gaan. Oh, yeah yeah. Je wordt boos als ik met iemand anders ben. Omdat je me voor jezelf wilt. Nou stop met spelen. Schatje, ik zeg je. Vertel me gewoon de waarheid, ja. Laat me je een paar vragen stellen. Waar wil je me voor. Om me te laten raden. Jongen, kun je me niet vertellen. Waarom laat je iets goeds aan je voorbij gaan. Zo jongen. [refrein]. Jongen je kan niet blijven spelen. Hoor alsjeblieft wat ik zeg, jongen (hoor wat ik zeg jongen). Geen tijd voor uitstel, geen tijd. Je moet zeker zijn. Ik kan niet heen en weer gaan. So what is it gonna be (wat gaat het worden). Can I be the one (kan ik de ware zijn). Are you checkin' for me (yea yea yea yea yea). Weet je, je moet het zeker weten. Ik kan niet heen en weer gaan. Heen en weer, en weer. Ja of nee, schatje. Zeg me of je het zeker weet. Heen en weer, en weer. Ik weet dat je me aanvoelt. Dus waar wacht je op. Heen en weer, en weer. Ja of nee, schatje. Zeg me of je het zeker weet. Heen en weer, en weer. Ik weet dat je me voelt. Dus waar wacht je op. [refrein]. Jongen je kan niet blijven spelen. Hoor alsjeblieft wat ik zeg, jongen (hear what I'm sayin'). No time for delayin' (nooooooooooooooo). Je moet zeker zijn. Ik kan niet heen en weer gaan. So what is it gonna be (so what's it gonna be). Kan ik diegene zijn. Are you checkin' for me (Ben je checkin' voor mij). Weet je, je moet het zeker weten. Ik kan niet heen en weer gaan (heen en weer). Jongen, je kan niet blijven spelen (stop playin', oh yeah). No time for delayin' (ain't no time, ain't no time). So what's it gon'be (vertel me wat het gaat worden). I can't go back and forth (kan niet heen en weer gaan). Are you checkin' for me baby. (back forth). Ik ga niet meer op je wachten. (back forth). Ahooooooooooh yeah. (back forth). (back forth)