Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jojo Songtekst: cold blooded

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jojo - cold blooded ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cold blooded? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jojo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jojo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cold blooded .

Origineel

Yeah, yeah, oh. Sorry, sorry, love. Sorry, sorry, love. Sorry, sorry, love. Love, love, love, love. Wait, I know we hit it off on a good note. But now you're getting little too comfortable. Now let me put you on the game. I give love a bad name. Wait, before you go and pull out the handcuffs. I'm not your prisoner, don't try and lock me up. That'll be your worst mistake. The biggest you'll ever make. Sometimes what you want, it ain't what you get. I say "I want love" and I take it back. I guess I just don't know how to act. I'm so-o-o-rry. Sometimes what you give, it ain't what you get. 'cause I gave my heart, and I ain't seen it back. Now revenge is running through my veins. Better unlock the chains. Or else baby I'ma breakaway. Sorry but I can't change it, I was born this way. You caught me cold blooded. Put the blame on me. Charge me to the first degree. Sorry but a love gene's missing in my Dna. You caught me cold blooded. Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah. Caught me cold blooded. Stop, you're gonna make me put up a road-block. Taking the like of me down to the last-drop. You gotta give me room to breathe. Or I will become the enemy. Boy, your girls gotta do what she gotta do. So if you let me keep it moving,. we'll keep it cool. Don't try to change me babe,. that'll push me away. Sometimes what you want, it ain't what you get. I say "I want love" and I take it back. I guess I just don't know how to act. I'm so-o-o-rry. Sometimes what you give, it ain't what you get. 'cause I gave my heart, and I ain't seen it back. Now revenge is running through my veins. Better unlock the chains. Or else baby I'ma breakaway. Sorry but I can't change it, I was born this way. You caught me cold blooded. Put the blame on me. Charge me to the first degree. Sorry but a love gene's missing in my Dna. You caught me cold blooded. Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah. Caught me cold blooded. Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah. Caught me cold blooded. Hear me out. Know you think I'm a monster. But my hearts been all locked up. Wanna keep me here. You gotta let me come up for air. Let me come up for air. Can't be what you want me to be. 'cause my love's just cold blooded. Better unlock the chains. Or else baby I'ma breakaway. Sorry but I can't change it, I was born this way. You caught me cold blooded. Put the blame on me. Charge me to the first degree. Sorry but a love gene's missing in my Dna. You caught me cold blooded. Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah. Caught me cold blooded

 

Vertaling

Ja, ja, oh. Sorry, sorry, liefje. Sorry, sorry, liefje. Sorry, sorry, liefje. Liefde, liefde, liefde, liefde. Wacht, ik weet dat we het goed met elkaar konden vinden. Maar nu voel je je een beetje te comfortabel. Laat me je nu op het spel zetten. Ik geef liefde een slechte naam. Wacht, voordat je de handboeien tevoorschijn haalt. Ik ben je gevangene niet, probeer me niet op te sluiten. Dat zal je grootste fout zijn. De grootste die je ooit zult maken. Soms is wat je wilt, niet wat je krijgt. Ik zeg "Ik wil liefde" en ik neem het terug. Ik denk dat ik gewoon niet weet hoe ik moet handelen. Ik ben zo-o-o-rry. Soms is wat je geeft, niet wat je krijgt. Want ik gaf mijn hart, en ik heb het niet terug gezien. Nu stroomt de wraak door mijn aderen. Maak de kettingen maar los. Of anders, baby, breek ik los. Sorry, maar ik kan het niet veranderen. Ik ben zo geboren. Je hebt me koelbloedig gepakt. Geef mij de schuld. Klaag me aan voor de eerste graad. Sorry, maar er ontbreekt een liefdesgen in mijn DNA. Je hebt me koelbloedig betrapt. Ja, ja, ja, ja, ja. Je hebt me koelbloedig betrapt. Stop, je gaat me een wegversperring laten opwerpen. Je neemt mijn soort tot de laatste druppel. Je moet me ruimte geven om te ademen. Of ik zal de vijand worden. Jongen, je meisjes moeten doen wat ze moeten doen. Dus als je me in beweging laat, houden we het cool. Probeer me niet te veranderen, schat. Dat duwt me weg. Soms is wat je wilt, niet wat je krijgt. Ik zeg "Ik wil liefde" en ik neem het terug. Ik denk dat ik gewoon niet weet hoe ik moet handelen. Ik ben zo-o-o-rry. Soms is wat je geeft, niet wat je krijgt. Want ik gaf mijn hart, en ik heb het niet terug gezien. Nu stroomt de wraak door mijn aderen. Maak de kettingen maar los. Of anders, baby, breek ik los. Sorry, maar ik kan het niet veranderen. Ik ben zo geboren. Je hebt me koelbloedig gepakt. Geef mij de schuld. Klaag me aan voor de eerste graad. Sorry, maar er ontbreekt een liefdesgen in mijn DNA. Je hebt me koelbloedig betrapt. Ja, ja, ja, ja, ja. Je hebt me koelbloedig betrapt. Ja, ja, ja, ja, ja. Je hebt me koelbloedig betrapt. Luister naar me. Ik weet dat je denkt dat ik een monster ben. Maar mijn hart zit helemaal opgesloten. Wil je me hier houden. Je moet me naar boven laten komen voor lucht. Laat me naar boven komen voor lucht. Ik kan niet zijn wat jij wilt dat ik ben. Want mijn liefde is gewoon koudbloedig. Je kunt beter de kettingen losmaken. Of anders, schatje, zal ik losbreken. Sorry maar ik kan het niet veranderen, ik ben zo geboren. Je hebt me koelbloedig betrapt. Geef mij maar de schuld. Klaag me aan voor de eerste graad. Sorry, maar er ontbreekt een liefdesgen in mijn DNA. Je hebt me koelbloedig betrapt. Ja, ja, ja, ja, ja. Betrapte me koelbloedig