Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jojo Songtekst: sexy to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jojo - sexy to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sexy to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jojo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jojo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sexy to me .

Origineel

Mind, check.. Body, check.. My sensuality, check.. Car keys and my paycheck, now I'm ready. Danger. Sunlight, I'mma be crazy. Only the music can save me. It's over, over, oh baby. You were mad today, tomorrow you gon hate me. I'm not myself tonight. Got a water bottle full of somethin' else tonight. It's gon be alright. Soon as I get off these lights. Cause the beat came on, the ground just shook. And it feels so good, it feels so good.. No matter what you think, it's understood. Get it? Got it, good.. When I do my thing, they all come hook. And it feels so good, it feels so good.. If you call my phone, it's off the hook. Do ya get it? Got it, good.. I don't need nobody, cause I'm sexy to me (oh, yeah). You keep doing you tonight,. Cause I'm doing me (oh, yeah). We gon rock the party like we up in Ibiza (yeah). I don't need nobody, cause I'm sexy to me (oh, yeah). Wanna be mad, well ok-k. I'll be in the booth with the DJ. Free shots all around, it's my b-day. Get a little "hee, hee" like MJ. Cause the beat came on, the ground just shook. And it feels so good, it feels so good. No matter what you think, it's understood. Get it? Got it, good.. When I do my thing, they all come hook. And it feels so good, it feels so good. If you call my phone, it's off the hook. Do ya get it? Got it, good. I don't need nobody, cause I'm sexy to me (oh, yeah). You keep doing you tonight,. Cause I'm doing me (oh, yeah). We gon rock the party like we up in Ibiza (yeah). I don't need nobody, cause I'm sexy to me (oh, yeah). Everybody say hey, hey, hey. Hey, hey, hey, hey. Keep it sexy for me. Hey, hey, hey, hey. Keep it sexy for me. Hey, hey, hey, hey. Keep it sexy for me. Hey, hey, hey, hey. I don't need nobody, cause I'm sexy to me (oh, yeah). You keep doing you tonight,. Cause I'm doing me (oh, yeah). We gon rock the party like we up in Ibiza (yeah). I don't need nobody, cause I'm sexy to me (oh, yeah). Keep it sexy for me. Keep it sexy for me. Keep it sexy for me

 

Vertaling

Geest, check.. Lichaam, check.. Mijn sensualiteit, check.. Autosleutels en mijn loonstrookje, nu ben ik klaar. Gevaar. Zonlicht, ik word gek. Alleen de muziek kan me redden. Het is over, over, oh baby. Je was boos vandaag, morgen ga je me haten. Ik ben mezelf niet vanavond. Ik heb een waterfles vol met iets anders vanavond. Het komt wel goed. Zodra ik deze lichten uit heb. Want de beat kwam op, de grond schudde gewoon. En het voelt zo goed, het voelt zo goed... Het maakt niet uit wat je denkt, het is begrepen. Snap je het? Ik heb het, goed... Als ik mijn ding doe, komen ze allemaal aanhaken. En het voelt zo goed, het voelt zo goed... Als je mijn telefoon belt, is hij van de haak. Snap je het? Ik heb het, goed... Ik heb niemand nodig, want ik ben sexy voor mezelf. Je blijft jezelf doen vanavond... Want ik doe het met mezelf. We gaan het feest rocken alsof we in Ibiza zijn. Ik heb niemand nodig, want ik ben sexy voor mezelf. Wil je gek zijn, ok-k. Ik zal in de booth zijn met de DJ. Gratis drankjes voor iedereen, het is mijn verjaardag. Krijg een beetje "hee, hee" zoals MJ. Want de beat kwam op, de grond schudde gewoon. En het voelt zo goed, het voelt zo goed. Het maakt niet uit wat je denkt, het is begrepen. Snap je het? Ik heb het, goed... Als ik mijn ding doe, komen ze allemaal aanhaken. En het voelt zo goed, het voelt zo goed. Als je mijn telefoon belt, is hij van de haak. Snap je het? Ik heb het, goed. Ik heb niemand nodig, want ik ben sexy voor mij. Je blijft jezelf doen vanavond... Want ik doe het met mezelf. We gaan het feest rocken alsof we in Ibiza zijn (yeah). I don't need nobody, cause I'm sexy to me (oh, yeah). Iedereen zegt hey, hey, hey. Hey, hey, hey, hey. Hou het sexy voor mij. Hey, hey, hey, hey. Hou het sexy voor mij. Hey, hey, hey, hey. Hou het sexy voor mij. Hey, hey, hey, hey. I don't need nobody, cause I'm sexy to me (oh, yeah). Je blijft jezelf doen vanavond... Cause I'm doing me (oh, yeah). We gaan het feest rocken alsof we in Ibiza zijn (yeah). I don't need nobody, cause I'm sexy to me (oh, yeah). Hou het sexy voor mij. Hou het sexy voor mij. Hou het sexy voor mij