Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jojo Songtekst: the high road

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jojo - the high road ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the high road? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jojo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jojo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the high road .

Origineel

I gave you my heart. I gave you my soul. I gave everything that i had. But you left me in the cold. But still I had faith. Somehow I believed (I believed, I believed). That if I keep love in my heart. It will find it's way to me. I could fight, seek revenge. But that's not who I am. No I'm not givin in. I will rise above. I'm gonna keep walkin thought it may seem far. I'm gonna keep reachin when life gets too hard. Not gonna let you bring me down, I'll take the high road. I'm gonna keep climbin till I see the top. I'm gonna keep tryin though I may get lost. Not gonna let you bring me down, I'll take the high road. I'm gonna get by on the high road (Yes I will). I'm gonna get by on the high road. This pain that I feel. I will overcome. I know somewhere deep down inside. Is a pain that makes us strong. I could curse, I could shout. Take the easy way out. I'll forgive you somehow. I will rise above. I'm gonna keep walkin thought it may seem far. I'm gonna keep reachin when life gets too hard. Not gonna let you bring me down, I'll take the high road. I'm gonna keep climbin till I see the top. I'm gonna keep tryin though I may get lost. Not gonna let you bring me down, I'll take the high road. Oh I know I'll get by, to be free. I can't keep it inside (no I can't keep it inside). I may fall sometimes but I will survive. I'm gonna keep reachin. I'm gonna keep climbin. I'm gonna keep tryin. I'm gonna keep walkin thought it may seem far. I'm gonna keep reachin when life gets too hard. Not gonna let you bring me down, I'll take the high road. I'm gonna get by on the high road. I'm gonna get by on the high road (Take the high road). I'm gonna be fine on the high road. I'm gonna get by on the high road. I'm gonna get by on the high road. I'm gonna be fine on the high road

 

Vertaling

Ik gaf je mijn hart. Ik gaf je mijn ziel. Ik gaf alles wat ik had. Maar je liet me in de kou staan. Maar toch had ik vertrouwen. Op een of andere manier geloofde ik... Dat als ik de liefde in mijn hart bewaar. Het zal zijn weg naar mij vinden. Ik zou kunnen vechten, wraak nemen. Maar dat is niet wie ik ben. Nee, ik geef niet toe. Ik zal er boven staan. Ik blijf lopen, ook al lijkt het ver. Ik zal blijven reiken als het leven te moeilijk wordt. Ik laat me niet door jou naar beneden halen, ik neem de hoge weg. Ik blijf klimmen tot ik de top zie. Ik blijf proberen, ook al raak ik misschien de weg kwijt. Ik laat me niet naar beneden halen, ik neem de hoge weg. I'm gonna get by on on the high road (Ja ik zal). I'm gonna get by on on the high road. De pijn die ik voel. zal ik overwinnen. Ik weet dat ergens diep van binnen. Een pijn is die ons sterk maakt. Ik zou kunnen vloeken, ik zou kunnen schreeuwen. De makkelijke uitweg nemen. Ik zal je op een of andere manier vergeven. Ik zal er boven staan. Ik blijf lopen, ook al lijkt het ver. Ik zal blijven reiken als het leven te moeilijk wordt. Ik laat me niet door jou naar beneden halen. Ik neem de hoge weg. Ik blijf klimmen tot ik de top zie. Ik blijf proberen, ook al raak ik misschien de weg kwijt. Ik laat me niet naar beneden halen, ik neem de hoge weg. Oh I know I'll get by, to be free. Ik kan het niet binnen houden (nee ik kan het niet binnen houden). Ik kan soms vallen, maar ik zal overleven. I'm gonna keep reachin. Ik blijf klimmen. Ik blijf het proberen. Ik blijf lopen, ook al lijkt het ver. I'm gonna keep reachin when life gets too hard. Not gonna let you bring me down, I'll take the high road. I'm gonna get by on on the high road. I'm gonna get by on on the high road (Take the high road). Ik red me wel op de snelweg. I'm gonna get by on on the high road. I'm gonna get by on on the high road. I'm gonna be fine on the high road