Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jon keith Songtekst: stop me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jon keith - stop me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stop me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jon keith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jon keith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stop me .

Origineel

[Verse] And I don't wanna fight no more But darling oh you know my soul Every time I turn around I'm falling back to where I fall When I see your heart beat breaking every time I hit the road Somebody come and stop me before I give my soul or lose control Somebody saying where you go Where you been? I find self right there again I don't know where I'm at I don't wanna get up off the floor mat If you can't see where I be The way I am don't talk to me [?] And I don't wanna fight no more But darling oh you know my soul Every time I turn around I'm falling back to where I fall When I see your heart beat breaking every time I hit the road Somebody come and stop me before I give my soul or lose control [Outro] No no Stop me Stop me Stop me Hm stop me Stop me Stop me

 

Vertaling

[Verse] En ik wil niet meer vechten Maar schat, je kent mijn ziel. Every time I turn around I'm falling back to where I fall When I see your heart beat breaking every time I hit the road Laat iemand me tegenhouden voor ik mijn ziel geef of de controle verlies Iemand die zegt waar ga je heen Waar ben je geweest? I find self right there again I don't know where I'm at I don't wanna get up from the floor mat Als je niet kunt zien waar ik ben Zoals ik ben, praat dan niet tegen me. [?] And I don't wanna fight no more But darling oh you know my soul Every time I turn around I'm falling back to where I fall When I see your heart beat breaking every time I hit the road Somebody come and stop me before I give my soul or lose control [Outro] Nee nee Stop mij Stop mij Stop me Hm stop me Stop me Stop me