Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jonas brothers Songtekst: don't close the book

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jonas brothers - don't close the book ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don't close the book? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jonas brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jonas brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don't close the book .

Origineel

In chapter one. You were my summer crush. Chill at the beach from dawn to dusk. Under my umbrella, ella, ella eh. In chapter two. It got more serious. You and me. (Chorus:). Please don't tell me. It's the end of the story. Don't close the book on me. Don't you close the book on me. We're going seperate ways. We'll meet up on another page. Don't close the book on me. Don't you close the book on me. Oh oh oh oh oh (6x). In chapter three. (Chorus:). Please don't tell me. It's the end of the story. Don't close the book on me. Don't you close the book on me. We're going seperate ways. We'll meet up on another page. Don't close the book on me. Don't you close the book on me. (Chorus:). Please don't tell me. It's the end of the story. Don't close the book on me. Don't you close the book on me. We're going seperate ways. We'll meet up on another page. Don't close the book on me. Don't you close the book on me. Oh oh oh oh oh (15x). (Chorus:). Please don't tell me. It's the end of the story. Don't close the book on me. Don't you close the book on me. We're going seperate ways. We'll meet up on another page. Don't close the book on me. Don't you close the book on me. Don't you close the book on me

 

Vertaling

In hoofdstuk één. Jij was mijn zomerliefde. Chillen op het strand van zonsopgang tot zonsondergang. Onder mijn paraplu, ella, ella eh. In hoofdstuk twee. Het werd serieuzer. Jij en ik. (Refrein:). Vertel het me alsjeblieft niet. Het is het einde van het verhaal. Sluit het boek niet voor mij. Sluit jij het boek niet voor mij. We gaan ieder onze eigen weg. We zien elkaar op een andere pagina. Sluit het boek niet voor mij. Sluit jij het boek niet voor mij. Oh oh oh oh oh (6x). In hoofdstuk drie. (refrein:). Vertel het me alsjeblieft niet. Het is het einde van het verhaal. Sluit het boek niet voor mij. Doe jij het boek niet dicht voor mij. We gaan ieder onze eigen weg. We zien elkaar op een andere pagina. Sluit het boek niet voor mij. Sluit het boek niet voor mij. (Refrein:). Alsjeblieft, zeg het me niet. Het is het einde van het verhaal. Sluit het boek niet voor mij. Sluit het boek niet voor mij. We gaan ieder onze eigen weg. We zien elkaar op een andere pagina. Sluit het boek niet voor mij. Sluit het boek niet voor mij. Oh oh oh oh oh (15x). (refrein:). Alsjeblieft vertel het me niet. Het is het einde van het verhaal. Sluit het boek niet voor mij. Sluit jij het boek niet voor mij. We gaan ieder onze eigen weg. We zien elkaar op een andere pagina. Sluit het boek niet voor mij. Sluit het boek niet voor mij. Sluit het boek niet.