Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jonas brothers Songtekst: hesitate

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jonas brothers - hesitate ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hesitate? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jonas brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jonas brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hesitate .

Origineel

[Verse 1: Joe Jonas] Kiss the tears right off your face Won't get scared, that's the old, old, old me I'll be there time and place Lay it on me, all you're hold, hold, holding [Pre-Chorus: Joe Jonas] Time, time only heals if we work through it now And I promise we'll figure this out [Chorus: Joe Jonas] I will take your pain And put it on my heart I won't hesitate Just tell me where to start I thank the oceans for giving me you You saved me once and now I'll save you too I won't hesitate for you [Verse 2: Nick Jonas] Don't you ever say goodbye Cross my heart, and you can keep, keep, keep mine If I could only read your mind Then I could map out all the ways to make it right [Pre-Chorus: Nick Jonas] Time, time only heals if we work through it now I, I promise we'll figure this out [Chorus: Nick Jonas] I will take your pain And put it on my heart I won't hesitate Just tell me where to start I thank the oceans for giving me you You saved me once and now I'll save you too I won't hesitate for you [Bridge: Joe Jonas, Joe Jonas & Nick Jonas] Pull me close and I'll hold you tight Don't be scared 'cause I'm on your side Know there's nothing I wouldn't do for you Pull me close and I'll hold you tight Don't be scared 'cause I'm on your side Know there's nothing I wouldn't do for you [Chorus: Joe Jonas, Joe Jonas & Nick Jonas] I will take your pain And put it on my heart I won't hesitate Just tell me where to start I thank the oceans for giving me you You saved me once and I'll save you too I won't hesitate for you

 

Vertaling

[Verse 1: Joe Jonas] Kiss the tears right off your face Won't get scared, that's the old, old, old me I'll be there time and place Lay it on me, all you're hold, hold, holding [Pre-Chorus: Joe Jonas] Time, time only heals if we work through it now And I promise we'll figure this out [Chorus: Joe Jonas] I will take your pain And put it on my heart Ik zal niet aarzelen Just tell me where to start Ik dank de oceanen dat ze me jou hebben gegeven Je hebt me eens gered en nu zal ik jou ook redden Ik zal niet aarzelen voor jou [Verse 2: Nick Jonas] Don't you ever say goodbye Cross my heart, and you can keep, keep mine If I could only read your mind Then I could map out all the ways to make it right [Pre-Chorus: Nick Jonas] Time, time only heals if we work through it now I, I promise we'll figure this out [Chorus: Nick Jonas] I will take your pain And put it on my heart I won't hesitate Just tell me where to start Ik dank de oceanen dat ze me jou hebben gegeven Je hebt me eens gered en nu zal ik jou ook redden Ik zal niet aarzelen voor jou [Bridge: Joe Jonas, Joe Jonas & Nick Jonas] Trek me dicht tegen je aan en ik hou je stevig vast Wees niet bang want ik sta aan jouw kant Weet dat er niets is wat ik niet voor je zou doen Pull me close and I'll hold you tight Wees niet bang, want ik sta aan jouw kant Know there's nothing I wouldn't do for you [Refrein: Joe Jonas, Joe Jonas & Nick Jonas] I will take your pain And put it on my heart I won't hesitate Just tell me where to start I thank the oceans for giving me you Je hebt me eens gered en ik zal jou ook redden Ik zal niet aarzelen voor jou