Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jonas brothers Songtekst: make it right

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jonas brothers - make it right ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van make it right? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jonas brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jonas brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals make it right .

Origineel

You say you'll know when you really find the one But it's hard to tell with the damage that's been done But I'd like to say that it's your fault But I know better Cause I'm a fool to think you'll wait around forever Maybe I, could have loved you Maybe I, could have shown That I still do care about you More than you could know Don't say it's too late to try To make it right Oh, to make it right, yeah I didn't know how good you were for me Now its clear, I'm seeing all that we could be And I know that its my fault But I'm gonna treat you better Cause if I had one wish You'd be with me forever Maybe I, could have loved you Maybe I, could have shown That I still do care about you More than you could know Don't say it's too late to try To make it right Oh Is there something I could say? Show me how to break you down, So before you walk away Take the time to turn around Listen to me now, Maybe I, could have loved you Maybe I, could have shown That I still do care about you More than you could know Don't say it's too late to try Maybe I, could have loved you Maybe I, could have shown That I still do care about you More than you could know Don't say it's too late to try To make it right Oh, to make it right Make it right Gonna make it right Oh yeah

 

Vertaling

Je zegt dat je het zult weten als je echt de ware vindt Maar het is moeilijk te zeggen met de schade die is aangericht Maar ik zou graag zeggen dat het jouw schuld is Maar ik weet wel beter. Want ik ben een dwaas om te denken dat je eeuwig blijft wachten Misschien had ik van je kunnen houden Misschien had ik kunnen laten zien Dat ik nog steeds om je geef Meer dan je zou kunnen weten Zeg niet dat het te laat is om te proberen Om het goed te maken Oh, om het goed te maken, ja Ik wist niet hoe goed je voor me was Nu is het duidelijk, ik zie alles wat we zouden kunnen zijn En ik weet dat het mijn schuld is Maar ik ga je beter behandelen Want als ik één wens had dat je voor altijd bij me zou zijn Misschien had ik van je kunnen houden Misschien had ik kunnen laten zien Dat ik nog steeds om je geef Meer dan je zou kunnen weten Zeg niet dat het te laat is om te proberen Om het goed te maken Oh Is er iets dat ik kan zeggen? Laat me zien hoe ik je kan afbreken, Dus voordat je wegloopt Neem de tijd om je om te draaien Luister nu naar me, Misschien had ik van je kunnen houden Misschien had ik kunnen laten zien dat ik nog steeds om je geef Meer dan je kunt weten Zeg niet dat het te laat is om het te proberen Misschien had ik van je kunnen houden Misschien had ik kunnen laten zien Dat ik nog steeds om je geef Meer dan je zou kunnen weten Zeg niet dat het te laat is om te proberen Om het goed te maken Oh, om het goed te maken Maak het goed Gonna make it right Oh yeah