Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jonathan kreisberg Songtekst: all or nothing at all

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jonathan kreisberg - all or nothing at all ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all or nothing at all? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jonathan kreisberg! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jonathan kreisberg en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all or nothing at all .

Origineel

All or nothing at all Half a love, never appealed to me If your heart, never could yield to me Then I'd rather (rather) have nothing at all All or nothing at all If it's love, there is no in between Why begin then cry, for something that might have been No I'd rather (rather) have nothing at all But please don't bring your lips so close to my cheek Don't smile or I'll be lost beyond recall The kiss in your eyes, the touch of your hand makes me weak And my heart may go dizzy and fall And if I fell (I fell) under the spell of your call I would be, caught in the undertow So you see, I've got to say no, no All or nothing at all

 

Vertaling

Alles of helemaal niets Een halve liefde, heeft me nooit aangesproken Als je hart, nooit aan mij kon toegeven Dan heb ik liever (liever) helemaal niets Alles of helemaal niets Als het liefde is, is er geen tussenweg Waarom begin je dan te huilen, om iets dat had kunnen zijn Nee, ik heb liever helemaal niets Maar alsjeblieft, breng je lippen niet zo dicht bij mijn wang Lach niet of ik kan me niets meer herinneren De kus in je ogen, de aanraking van je hand maakt me zwak En mijn hart kan duizelig worden en vallen En als ik viel (ik viel) in de ban van je roep zou ik, gevangen in de onderstroom Dus zie je, ik moet nee zeggen, nee Alles of helemaal niets