Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jonathan mcreynolds Songtekst: maintain [live]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jonathan mcreynolds - maintain [live] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van maintain [live]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jonathan mcreynolds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jonathan mcreynolds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals maintain [live] .

Origineel

[Verse 1: Jonathan McReynolds and Chantae Cann] You see me moving all the needed people out my life And I'm trying to get these crazy thoughts out of my mind Yeah, You gave me all the weapons, but it's still a fight So help me maintain Help me maintain Yeah, I don't wanna live in stress or fear 'Cause its getting crazier everyday out here All the love and peace You gave to me I hold so dear So help me maintain Help me maintain [Chorus: Both] 'Cause as soon as I walk out the door I need You more and more [Verse 2: Both] See, I realized that sometimes I'm just not that smart But I desperately just wanna be where You are And compared to a while ago, I've gotten far Just help me maintain Help me maintain Mmmm [Chorus: Both] So as soon as I walk out the door I need You more and more You know what's in store So, I'll need You more and more Mmmmm [Verse 3: Both] I recognize this is a day that You have made So I walk in love and put a smile on my face But in case I run into someone on a different page Help me maintain Help me maintain [Bridge: Jonathan McReynolds and Chantae Cann] All my joy, God, just help me maintain All my peace, God, help me maintain My sanity, help me maintain My smile, Jesus, help me maintain My life, help me maintain My heart, help me maintain Every part of me, help me maintain Help me maintain

 

Vertaling

[Verse 1: Jonathan McReynolds en Chantae Cann] You see me moving all the needed people out my life En ik probeer deze gekke gedachten uit mijn hoofd te krijgen Yeah, You gave me all the weapons, but it's still a fight Dus help me volhouden Help me volhouden Ja, ik wil niet leven in stress of angst Want het wordt hier elke dag gekker Al de liefde en vrede die U mij gaf zijn mij zo dierbaar Dus help me volhouden Help me volhouden [Refrein: Both] 'Cause as soon as I walk out the door heb ik je meer en meer nodig [Verse 2: Both] Zie je, ik realiseer me dat ik soms niet zo slim ben Maar ik wil wanhopig graag zijn waar jij bent En vergeleken met een tijdje geleden, ben ik ver gekomen Help me gewoon volhouden Help me volhouden Mmmm [Chorus: Both] So as soon as I walk out the door Ik heb je meer en meer nodig Je weet wat me te wachten staat Dus, ik heb je meer en meer nodig Mmmmm [Verse 3: Both] Ik erken dat dit een dag is die U gemaakt hebt Dus ik loop in liefde en zet een glimlach op mijn gezicht Maar voor het geval ik iemand tegenkom met een andere achtergrond Help me vol te houden Help me volhouden [Bridge: Jonathan McReynolds and Chantae Cann] Al mijn vreugde, God, help me volhouden Al mijn vrede, God, help me die bewaren Mijn geestelijke gezondheid, help me die te behouden Mijn glimlach, Jezus, help me die te behouden Mijn leven, help me het te behouden Mijn hart, help me onderhouden Elk deel van mij, help me onderhouden Help me onderhouden