Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joni mitchell Songtekst: chair in the sky

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joni mitchell - chair in the sky ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chair in the sky? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joni mitchell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joni mitchell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chair in the sky .

Origineel

The rain Slammed hard As bars It caught me By surprise Mutt of the planet And Shook Me Down For alibis I'm waiting For the keeper to release me Debating this sentence Biding my time In memories Of old friends of mine... In daydreams of Birdland I see my soul on fire Burning up the bandstand Next time I'll be bigger I'll be better than ever I'll be happily attached To my cold hard cash But now Manhattan holds me To a chair in the sky With the Bird in my ears And boats in my eyes Going By There's things I wish I'd done Old friends I'm gonna miss Beautiful lovers I Never Got the chance To kiss... Daydreamin' drugs the pain of living Processions of missing Lovers and friends Fade in And they fade out again In Daydreams of rebirth I see myself in style Raking in what I'm worth Next time I'll be bigger I'll be better than ever I'll be resurrected royal I'll be rich as Standard Oil But now Manhattan holds me To a chair in the sky With the Bird in my ears And boats in my eyes Going by

 

Vertaling

De regen Slamde hard Als tralies Het overviel me Bij verrassing Mutt van de planeet En Shook Me Down Voor alibi's Ik wacht Op de bewaarder om me vrij te laten Debatterend over deze straf Ik wacht mijn tijd af In herinneringen Van oude vrienden van mij... In dagdromen van Birdland zie ik mijn ziel in brand Burning up the bandstand De volgende keer zal ik groter zijn Ik zal beter zijn dan ooit Ik zal gelukkig gehecht zijn Aan mijn koude harde geld Maar nu houdt Manhattan me vast Aan een stoel in de lucht Met de vogel in mijn oren And boats in my eyes Going Door Er zijn dingen die ik wou dat ik gedaan had Oude vrienden die ik zal missen Mooie geliefden I Nooit de kans gekregen To kiss... Daydreamin' drugs the pain of living Processies van gemis Lovers and friends Fade in En ze vervagen weer In dagdromen van wedergeboorte zie ik mezelf in stijl Rakelend in wat ik waard ben De volgende keer zal ik groter zijn Ik zal beter zijn dan ooit Ik zal koninklijk herrijzen Ik zal zo rijk zijn als Standard Oil Maar nu houdt Manhattan me vast op een stoel in de lucht Met de vogel in mijn oren And boats in my eyes Going by