Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joni mitchell Songtekst: don’t go to strangers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joni mitchell - don’t go to strangers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t go to strangers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joni mitchell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joni mitchell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t go to strangers .

Origineel

Build your dreams To the stars above But when you need someone true to love Don't go to strangers Lover come to me Play with fire Get your fingers burned But when there's no place left to turn Don't go to strangers Lover come to me You give the call to follow your heart You'll follow your heart, I know I've been around I'm an old hand I'll understand if you have to go So make your mark For your friends to see But when you need more than company Don't go to strangers Lover come to me Don't go to strangers Lover come to me

 

Vertaling

Bouw je dromen Naar de sterren boven Maar als je iemand nodig hebt om echt van te houden Ga dan niet naar vreemden Lover come to me Speel met vuur Verbrand je vingers Maar als er geen plaats meer is om naar toe te gaan Ga niet naar vreemden Lover come to me Jij geeft de oproep om je hart te volgen Je zult je hart volgen, dat weet ik Ik ben overal geweest Ik ben een oude rot Ik zal het begrijpen als je moet gaan Dus zet je stempel Zodat je vrienden je kunnen zien Maar als je meer nodig hebt dan gezelschap Ga dan niet naar vreemden Lover come to me Ga niet naar vreemden Lover come to me