Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jonny lang Songtekst: last goodbye

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jonny lang - last goodbye ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van last goodbye? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jonny lang! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jonny lang en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals last goodbye .

Origineel

I had to call back you just one more time And try to trace the steps I left, left behind A fool's desire for just one final glance A fantasy the blind and lead to the trap Suddenly something deep inside me Allows to stay behind The only way I can keep from being torn apart Is if I can get you out of heart and out of mind Such a lonely place to be, yeah, yeah Locked inside of all my memories Which once upon a time I held so dear, so dear But now I see the truth becoming clear The boy that used to live here has gone away And now this man is standing in his place I think it's time for me to face this last goodbye You're out of heart and out of mind I know it won't be easy, just one step at a time And we've Gods help I can move on with life

 

Vertaling

Ik moest je nog één keer terugbellen En proberen de stappen te traceren die ik achterliet, achterliet Het verlangen van een dwaas naar nog één laatste blik Een fantasie de blinden en leiden naar de val Plotseling iets diep in mij Staat toe achter te blijven De enige manier waarop ik kan voorkomen verscheurd te worden Is als ik jou uit mijn hart en uit mijn gedachten kan krijgen Zo'n eenzame plek om te zijn, ja, ja Opgesloten in al mijn herinneringen Die me eens zo dierbaar waren, zo dierbaar Maar nu zie ik de waarheid duidelijk worden De jongen die hier woonde is weggegaan En nu staat deze man in zijn plaats Ik denk dat het tijd voor mij is om dit laatste afscheid onder ogen te zien Je bent uit je hart en uit je gedachten Ik weet dat het niet makkelijk zal zijn, maar stap voor stap En met Gods hulp kan ik verder met mijn leven