Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jonny lang Songtekst: long time coming

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jonny lang - long time coming ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van long time coming? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jonny lang! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jonny lang en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals long time coming .

Origineel

Yeah it's been a long time coming Never thought it'd take so long I stood still but time kept running Time has made me strong Yeah it's been a long time waiting Waiting for this day to come Time don't wait so I keep singing Yeah it's been a long time coming Never thought it'd take so long I stood still but time kept running Time has made me strong Made me strong, made me strong Time has made me strong

 

Vertaling

Ja, het heeft lang geduurd. Nooit gedacht dat het zo lang zou duren Ik stond stil maar de tijd bleef lopen De tijd heeft me sterk gemaakt. Yeah it's been a long time waiting Waiting for this day to come Tijd wacht niet dus ik blijf zingen Yeah it's been a long time coming Nooit gedacht dat het zo lang zou duren Ik stond stil maar de tijd bleef lopen De tijd heeft me sterk gemaakt Made me strong, made me strong De tijd heeft me sterk gemaakt