Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jordan hill Songtekst: remember me this way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jordan hill - remember me this way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van remember me this way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jordan hill! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jordan hill en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals remember me this way .

Origineel

Every now and then We find a special friend Who never lets us down Who understands it all Reaches out each time you fall You're the best friend that I've found I know you can't stay A part of you will never ever go away Your heart will stay I'll make a wish for you And hope it will come true That life would just be kind To such a gentle mind If you lose your way Think back on yesterday Remember me this way Remember me this way I don't need eyes to see The love you bring to me No matter where I go And I know that you'll be there Forever more a part of me, you're everywhere I'll always care And I'll be right behind your shoulder watching you I'll be standing by your side and all you do And I won't ever leave As long as you believe You just believe I'll make a wish for you And hope it will come true That life would just be kind To such a gentle mind If you lose your way Think back on yesterday Remember me this way Remember me this way

 

Vertaling

Zo nu en dan vinden we een speciale vriend Die ons nooit in de steek laat Die alles begrijpt Die je de hand reikt als je valt Je bent de beste vriend die ik heb gevonden Ik weet dat je niet kunt blijven Een deel van jou zal nooit weggaan Je hart zal blijven Ik zal een wens voor je doen en hoop dat die uitkomt Dat het leven gewoon vriendelijk zal zijn Voor zo'n zachtaardige geest Als je de weg kwijtraakt Denk dan terug aan gisteren Herinner me op deze manier Herinner me op deze manier Ik heb geen ogen nodig om te zien De liefde die je me brengt Het maakt niet uit waar ik ga En ik weet dat je er zult zijn Voor altijd een deel van mij, je bent overal Ik zal altijd om je geven En ik zal achter je schouder staan en naar je kijken Ik zal aan je zijde staan en alles wat je doet En ik zal nooit weggaan As long as you believe Geloof jij maar Ik zal een wens voor je doen En hoop dat die uitkomt Dat het leven gewoon vriendelijk zal zijn Voor zo'n zachtaardige geest Als je de weg kwijtraakt Denk dan terug aan gisteren Herinner me op deze manier Herinner me op deze manier