Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jorge aragao Songtekst: à sombra da amendoeira

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jorge aragao - à sombra da amendoeira ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van à sombra da amendoeira? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jorge aragao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jorge aragao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals à sombra da amendoeira .

Origineel

Que é que eu fiz pra você, não sei. Só toquei pra lhe ver dançar. Se queria que desse, eu dei. O que tinha melhor pra dar. Água no cesto carreguei, sorvete na ribeira. À sombra da amendoeira, à sombra da amendoeira. Seu desejo pra mim é lei. E é legítimo desejar. Quando não há defesa é quando mais se aproveita. Não duvide que só eu sei. Sendo lenha ou madeira, eu.... Jogo as mãos pras cadeiras, jogo a mão pras cadeiras. Porque eu não sou qualquer um. Porque eu não sou qualquer um. Porque eu não sou qualquer um. Porque eu não sou qualquer um

 

Vertaling

Wat ik voor jou heb gedaan, weet ik niet. Ik speelde alleen om je te zien dansen. Als je wilde dat ik gaf, gaf ik. Wat ik het beste kon geven. Water in de mand die ik droeg, ijs in de beek. In de schaduw van de amandelboom, in de schaduw van de amandelboom. Uw wens is wet voor mij. En het is legitiem om te wensen. Als er geen verdediging is, dan krijg je het meeste. Twijfel er niet aan dat alleen ik dat weet. Of het nu brandhout of hout is, ik .... Ik gooi mijn handen naar de stoelen, Ik gooi mijn handen naar de stoelen. Omdat ik niet zomaar iemand ben. Omdat ik niet zomaar iemand ben. Omdat ik niet zomaar iemand ben. Want ik ben niet zomaar iemand