Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jorge aragao Songtekst: deus manda

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jorge aragao - deus manda ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van deus manda? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jorge aragao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jorge aragao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals deus manda .

Origineel

Deus manda, Deus manda. Na hora que mais se precisa. A luz pra acender minha alma. a cura da dor num lampejo. Todo perdão que me salva. Olhos pra quando eu não vejo. Se eu me sinto sozinho. Ele vem em segredo. e me faz passarinho. pra que eu não mais tenha medo. Deus manda, Deus manda. Na hora que mais se precisa. A luz pra acender minha alma. a cura da dor num lampejo. Todo perdão que me salva. Olhos pra quando eu não vejo. Paz que ameniza meu pranto. Força da minha emoção. Dengo pro meu desencanto. amor pro meu coração. Foi na vontade de ver. A mão divina tocar. No meu tormento o sofrimento estancar. Vi mudar o meu querer. A fé não mais vacilar. e descobri o bem q tem recomeçar. Deus manda, Deus manda. na hora que mais se precisa.

 

Vertaling

God zendt, God zendt. In het uur dat je het het meest nodig hebt. Het licht om mijn ziel te verlichten. de genezing van pijn in een flits. Al de vergeving die me redt. Ogen voor als ik niet kan zien. als ik me alleen voel. Hij komt in het geheim en maakt een vogel van me, zodat ik niet meer bang ben. God zendt, God zendt. Wanneer je het het meest nodig hebt. Het licht om mijn ziel te verlichten. De genezing van de pijn in een flits. Al de vergeving die me redt. Ogen voor als ik niet kan zien. Vrede die mijn tranen verzacht. De kracht van mijn emotie. Dengo pro mijn ontgoocheling. Liefde voor mijn hart. Het zat in de wil om te zien. De goddelijke hand aan te raken. In mijn kwelling stopt het lijden. Ik zag mijn wil veranderen. Het geloof wankelt niet langer. en ik ontdekte het goede van opnieuw beginnen. God zendt, God zendt, wanneer je het het meest nodig hebt.