Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jorge aragao Songtekst: guerra e paz

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jorge aragao - guerra e paz ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van guerra e paz? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jorge aragao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jorge aragao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals guerra e paz .

Origineel

Guerra e paz e seu olhar mostrou. Algo mais que a gente sepultou. Guerra e paz, cerveja para dois. E seu olhar propôs amar, amar depois. Na pauliceia, odisseia dura enfrentei. Na captura da aventura me multipliquei. Somei apego com chamego e subtraí. Da noite pouca, ânsia louca e não dividi. E seu abraço, forte laço que me sufocou. Em cada beijo, um desejo mas me devorou. E com efeito, para o leito convidei gentil. A velha prova, velha cova que me engoliu. Vem conversa, vem promessa. Vem acerto. Vem aperto. Bem, está tudo bem

 

Vertaling

Oorlog en vrede en je blik vertoonde het. Iets anders hebben we begraven. Oorlog en vrede, bier voor twee. En zijn blik stelde voor om lief te hebben, om later lief te hebben. In São Paulo, stond ik voor een zware odyssee. In het vangen van avontuur vermenigvuldigde ik mezelf. Ik heb gehechtheid toegevoegd met chamego en afgetrokken. Van de kleine nacht, gek verlangen en ik scheidde niet. En zijn omhelzing, sterke band die me verstikte. In elke kus, een verlangen maar verslond me. En inderdaad, in het bed nodigde ik zachtjes uit. De oude test, het oude graf dat me opslokte. Kom praten, kom beloven. Er wordt gepraat, er is belofte. Komt vast. Nou, het is al goed