Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jorge aragao Songtekst: pra ser minha menina

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jorge aragao - pra ser minha menina ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pra ser minha menina? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jorge aragao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jorge aragao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pra ser minha menina .

Origineel

O noivo dela não sou eu. Quero saber quem é, quero saber quem é, quero saber. quem é. O noivo dela não sou eu. Quero saber quem é, quero saber quem é, quero saber. quem é. De quem será o coração dessa pequena. tô que tô nesse dilema. Não sossego até saber. Saber se posso. Me entregar de corpo e alma. Quase perco a minha calma. Todo louco pra dizer. Quem mi dera. Ser o seu pretinho. Não faltava carinho, pra me dar. Quem mi dera. Ser o seu pretinho. Não faltava carinho, pra me dar. Cadê você, cadê você. Pra ser a minha menina. Não pode ser. Que nosso amor não combina. Cadê você, cadê você. Pra ser a minha menina. Não pode ser. Que nosso amor não combina. De quem será. O noivo não sou eu......

 

Vertaling

Haar verloofde is niet mij. Ik wil weten wie het is, ik wil weten wie het is, ik wil weten. wie het is. Haar verloofde is niet mij. Ik wil weten wie het is, ik wil weten wie het is, ik wil weten wie het is. Wiens hart is van dit kleine meisje. Ik zit in dit dilemma. Ik zal niet stoppen tot ik het weet. Om te weten of ik dat kan. Ik geef mezelf lichaam en ziel. Ik verlies bijna mijn zelfbeheersing. Ik ben gek om te zeggen. Ik wou dat ik dat kon. Om je kleine neger te zijn Ik zou je veel liefde geven Ik wou dat ik Ik wou dat ik jouw nigga was. Ik wou dat ik je nigga was, Ik wou dat ik je nigga was Waar ben je, waar ben je Om mijn meisje te zijn Dat kun je niet zijn. Dat onze liefde niet overeenkomt. Waar ben je, waar ben je. Om mijn meisje te zijn. Dat kan niet waar zijn. Dat onze liefde niet overeenkomt. Van wie zal het zijn? De bruidegom is niet ik......