Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jorge aragao Songtekst: samba sincopado

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jorge aragao - samba sincopado ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van samba sincopado? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jorge aragao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jorge aragao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals samba sincopado .

Origineel

Eu sou adepto do sampa sincopado. Valente, malandreado, samba duro de aturar. Se rola um pagodinho, compacto, redondinho. mais um bocadinho me perco de vadiar. Tomara todo pedaço de mau caminho. Rápido me roube na base do miudinho. Que seja a lua rasgando na madrugada. Criatura desejada na mira do meu olhar. Menina eu quero tudo que to vendo e que não vejo. Se for proibido um beijo me deixe lhe admirar. Se me disser não é nada disso. Meu feitiço ta no dom do meu nego me incendiar. Quem pode manda a fila anda. Fique em pé quem perde o lugar. Tomara que outro pedaço de mau caminho. Rápido me roube na base do miudinho. Pra que mudar. Tá limpo, demorou. Se alguem batucar. Chora cavaco encantador

 

Vertaling

Ik ben een fan van gesyncopeerde samba. Dappere, ondeugende, harde samba om te verdragen. Als er een pagodinho is, compact, rond. een beetje meer raak ik de weg kwijt. Ik wens elk stukje slechte weg. Steel me snel weg aan de voet van de miudinho. Laat het de maan zijn die door de dageraad scheurt. Gewenst schepsel in het zicht van mijn ogen. Meisje, ik wil alles wat ik zie en niet zie. Als een kus verboden is, laat me je dan bewonderen. Als je me zegt dat het niets van dat alles is. Mijn betovering is op de gave van mijn zwarte man zet me in vuur en vlam. Wie kan, ga in de rij staan. Sta op wie zijn plaats verliest. Ik hoop nog een stuk slechte weg. Me snel wegstelen op basis van de kleine dingen. Waarom veranderen? Het is duidelijk, het heeft een tijdje geduurd. Als iemand slaat. Chora cavaco encantador