Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jorge ben jor Songtekst: ive brussel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jorge ben jor - ive brussel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ive brussel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jorge ben jor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jorge ben jor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ive brussel .

Origineel

Você com essa mania sensual ....de sentir e me olhar. Você com esse seu jeito contagiante.... fiel e sutil de lutar. Não sei não, assim você acaba me conquistando. Não sei não, assim eu acabo me entregando. Pois está fazendo um ano e meio amor. Que eu estive por aqui. Desconfiado, sem jeito e quase calado. Quando fui bem recebido e desejado por você. Nunca como eu poderia esquecer amor. Ai, ai ai se naquele dia você foi tudo, foi demais pra mim. Ai, ai se naquele dia você foi tudo, fez de mim um anjo. Ive, Ive Ive Brussel, Brussel, Brussel, Brussel

 

Vertaling

Jij met je sensuele manier .... van voelen en kijken naar mij. Jij met je aanstekelijke manier .... trouw en subtiele manier van vechten. Ik weet het niet. Je verovert me uiteindelijk. Ik weet het niet, dit is hoe ik uiteindelijk mezelf opgeef. Het is anderhalf jaar geleden, schat. Dat ik hier ben geweest. Achterdochtig, onhandig en bijna stil. Toen ik goed ontvangen en gewenst werd door jou. Nooit als ik liefde kon vergeten. Oh, oh, oh, als je die dag alles was, was het te veel voor mij. Oh, oh, oh, als die dag dat je alles was, me een engel maakte Ive, Ive Ive Brussel, Brussel, Brussel, Brussel