Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jorge ben jor Songtekst: menina do vestido coral

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jorge ben jor - menina do vestido coral ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van menina do vestido coral? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jorge ben jor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jorge ben jor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals menina do vestido coral .

Origineel

Menina do vestido coral. Cabelos negros. Olhar de vamp sensual. Não me olhes assim. Pois, meu juízo é perfeito. Não quero ele ruir. Viu menina. Menina do vestido coral. Cabelos negros. Olhar de vamp sensual. Quando você por mim passar. Não torne a me provocar. Viu menina. Pois um dia eu pego você. E aí você vai ver. Como eu sei beijar você. Depois em minha caça. Estará seu delegado. Que triste fim pra mim. Ver o sol nascer quadrado. Menina. Menina viu só. Menina tem dó. Menina do vestido coral. Não seja assim tão má pra mim. Menina menina menina. . 1965 - © Peermusic do Brasil

 

Vertaling

Meisje in de koraal jurk. Zwart haar. Sexy vamp look. Kijk niet zo naar me. Ja, mijn geest is perfect. Ik wil niet dat het instort. Zie je, juffie. Meisje in de koraal jurk. Zwart haar. Sexy vampieren ogen. Als je me voorbij loopt. Plaag me niet weer. Kijk, meisje. Op een dag zal ik je vangen. En dan zul je het zien. Hoe ik weet hoe ik je moet kussen. Dan op mijn jacht. Daar is je plaatsvervanger. Wat een triest einde voor mij. De zon vierkant zien opkomen. Juffrouw. Juffrouw, je zag dat. Kleine meid heeft medelijden. Klein meisje in de koraalkleurige jurk. Doe niet zo gemeen tegen me. Kleine meid, kleine meid. 1965 - © Peermusic do Brasil