Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jorge e mateus Songtekst: sorte pra nós

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jorge e mateus - sorte pra nós ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sorte pra nós? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jorge e mateus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jorge e mateus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sorte pra nós .

Origineel

Vem passar a vida comigo,pra sempre. Veja o céu que incrível se abrindo, pra gente. Eu vou te mostrar que o amor. É bem mais que conheceu. Você e eu é como se fosse o sol. Não quero tudo de uma vez. Só quero sorte pra nós. Amor e paz. E o resto a gente corre atrás. Não quero tudo de uma vez. Só quero sorte pra nós. Amor e paz. E o resto a gente corre atrás. Vem passar a vida comigo sem medo. Veja o céu que incrível se abrindo pra gente. Eu vou te mostrar que o amor. É bem mais que conheceu. Você e eu é como se fosse o sol. Não quero tudo de uma vez. Só quero sorte pra nós. Amor e paz. E o resto a gente corre atrás

 

Vertaling

Kom breng je leven met mij door, voor altijd. Zie de ongelooflijke hemel die voor ons opengaat. Ik zal je die liefde tonen Het is zoveel meer dan je ooit hebt gekend. Jij en ik is als de zon. Ik wil het niet allemaal tegelijk. Ik wil gewoon geluk voor ons. Liefde en vrede. En de rest rennen we achteraan. Ik wil het niet allemaal tegelijk. Ik wil gewoon geluk voor ons. Liefde en vrede. En de rest jagen we na. Kom breng je leven met mij door zonder angst. Zie de ongelooflijke hemel die voor ons opengaat. Ik zal je die liefde tonen Het is veel meer dan je wist. Jij en ik zijn als de zon. Ik wil het niet allemaal tegelijk. Ik wil gewoon geluk voor ons. Liefde en vrede. En de rest rennen we achteraan.