Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jose josue Songtekst: quem não tem pecado

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jose josue - quem não tem pecado ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van quem não tem pecado? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jose josue! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jose josue en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals quem não tem pecado .

Origineel

Estou aqui. No fundo do poço. Estou fraco e já não consigo. Erguer o meu rosto. Estou aqui. Tão arrependido. Eu pequei contra deus e me sinto. O pior bandido. Sei que deus irá me levantar. E serei outra pessoa. Deus é bom e sabe perdoar. Mas o homem não perdoa. Coro. Quem não tem pecado. Que atire a primeira pedra em minha direção. Que me leve e me lance logo na prisão. Que se sinta realizado aquele que me julga. Quem nunca errou?. Que a sua boca use pra me difamar. Que aproveite o momento pra me condenar. Ao invés de me acusar, irmão. Porque não estende a sua mão. E me ajuda?

 

Vertaling

Ik ben hier. Op de bodem. Ik ben zwak en ik kan het niet meer. Til mijn gezicht op. Ik ben hier. Het spijt me zo. Ik heb gezondigd tegen God en ik voel. De ergste bandiet. Ik weet dat God me zal opwekken. En ik zal iemand anders zijn. God is goed en vergevingsgezind. Maar de mens vergeeft niet. Koor. Hij die zonder zonde is. Laat hem de eerste steen in mijn richting gooien. Laat hem me meenemen en direct in de gevangenis gooien. Laat hij die mij beoordeelt zich voldaan voelen. Wie heeft er nooit een fout gemaakt? Laat hem zijn mond gebruiken om mij te belasteren. Laat hem van het moment gebruik maken om mij te veroordelen. In plaats van mij te beschuldigen, broeder. Waarom steek je je hand niet uit. En mij helpen?