Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jose nunes Songtekst: amei tanto, tanto

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jose nunes - amei tanto, tanto ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amei tanto, tanto? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jose nunes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jose nunes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amei tanto, tanto .

Origineel

Amei tanto, tanto. Está ideia de amar. Amei tanto, tanto. A ideia que formei de você. Até que descobri. Que eu amava. Uma ideia de amar. E que eu amava. Uma ideia que formei. Sobre alguém que amo. Agora amo você. Como um engano. Como uma desilusão de amar. Como uma desilusão com alguém. Primeiro se ama a ideia que se forma. Depois se ama e não tem jeito mesmo. Depois se ama sem conto de fadas. Depois se ama com vida e realidade

 

Vertaling

Ik hield zo, zo veel. Dit idee van liefhebben. Ik hield zo, zo veel. Het idee dat ik van je kreeg Totdat ik erachter kwam Waar ik van hield. Een idee van liefhebben. En daar hield ik van. Een idee dat ik heb gevormd. Over iemand waar ik van hou. Nu hou ik van je. Als een vergissing. Als een waan van liefde. Zoals een teleurstelling met iemand. Eerst hou je van het idee dat je vormt. Dan heb je lief en er is echt geen manier Dan heb je lief zonder een sprookje Dan hou je van het leven en de realiteit