Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jose nunes Songtekst: complicada demais

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jose nunes - complicada demais ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van complicada demais? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jose nunes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jose nunes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals complicada demais .

Origineel

Não precisa fazer esse papel. De menina abandonada. De mulher incompreendida. Eu só quero que você decida. Se vai embora ou se vai ficar. De vez na minha vida. A porta está aberta para você. Fique sabendo que essa. É a última vez. Que eu te deixo entrar. Por essa porta. Você é muito complicada. Não quero mais. Esse entra e sai. Na minha casa. Na minha vida. Não estou a seu dispor. Posso a qualquer momento. Encontrar um amor. Que saiba ficar. Que saiba fazer alguém feliz. E saiba ser feliz também. Você é complicada demais

 

Vertaling

Je hoeft die rol niet te spelen. Van een verlaten meisje. Van onbegrepen vrouw. Ik wil gewoon dat je beslist Als je weggaat of als je blijft Voor het goede in mijn leven. De deur staat voor je open. Weet alleen dat dit... Dit is de laatste keer dat Ik heb je binnengelaten. door deze deur. Je bent te ingewikkeld. Ik wil niet meer. Dit komt en gaat. In mijn huis. In mijn leven. Ik sta niet tot je beschikking. Ik kan op elk moment. Ik kan een liefde vinden. die weet hoe hij moet blijven. Die weet hoe je iemand gelukkig maakt. En weet ook hoe je gelukkig moet zijn. Je bent te ingewikkeld.