Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jose silva Songtekst: navegarei

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jose silva - navegarei ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van navegarei? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jose silva! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jose silva en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals navegarei .

Origineel

Navegarei, sobre o céu. Quero chegar, mais perto de Deus. Como as nuvens, eu quero me espalhar. Quero subir, quero alcançar. O meu Deus, só pra pedir. Pro meu Senhor, não me esquecer. Oh meu Deus, eis me aqui Senhor. Senhor, Senhor. [refrão]. Quero me encher do teu espírito. Vem me tocar com as tuas mãos. Vem me renovar, quero te adorar. Renova - me Senhor, Senhor. Oh meu Deus, quero pedir. Pro meu Senhor, não me esquecer. Oh meu Deus, eis me aqui Senhor. Senhor, Senhor.

 

Vertaling

Ik zal varen, over de hemel. Ik wil dichter bij God komen. Net als de wolken, wil ik me verspreiden. Quero subir, quero alcançar. Mijn God, ik wil het vragen. Voor mijn Heer, vergeet mij niet. Oh mijn God, hier ben ik, Heer. Heer, Heer. [refrein]. Ik wil vervuld zijn met uw geest. Kom en raak me aan met je handen. Kom en vernieuw me, ik wil je aanbidden. Vernieuw mij Heer, Heer. Oh mijn God, ik wil het vragen. Pro meu Senhor, não me esquecer. Oh mijn God, hier ben ik, Heer. Heer, Heer.