Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: josh ritter Songtekst: wait for love (you know you will)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: josh ritter - wait for love (you know you will) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wait for love (you know you will)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van josh ritter! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van josh ritter en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wait for love (you know you will) .

Origineel

And I'll wait for love And I'll wait for love Wait for love, wait for love Wait for love, wait for love And I got someone on my mind She don't make me wait the way you do But time oh she loves me all the time And she don't make me wait the way you do Wait for love, wait for love, wait for love Sometimes babe we all have to wait for love Wait for love, wait for love Sometimes babe I have to wait for you And I got someone on my mind And she holds me pretty much the way you do But time oh she holds me all the time And she don't make me wait the way you do Wait for love, wait for love Some days babe we all have to wait for love Wait for love, wait for love Some days babe I have to wait for love

 

Vertaling

En ik wacht op de liefde En ik wacht op de liefde Wacht op de liefde, wacht op de liefde Wachten op liefde, wachten op liefde En ik heb iemand in mijn gedachten She don't make me wait the way you do But time oh she loves me all the time En ze laat me niet wachten zoals jij dat doet Wachten op liefde, wachten op liefde, wait for love Soms schat moeten we allemaal wachten op de liefde Wait for love, wait for love Soms schat moet ik op jou wachten And I got someone on my mind And she holds me pretty much the way you do Maar tijd oh, ze houdt me de hele tijd vast And she don't make me wait the way you do Wait for love, wait for love Sommige dagen moeten we allemaal wachten op de liefde Wait for love, wait for love Soms, schat, moet ik wachten op de liefde