Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joss stone Songtekst: last one to know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joss stone - last one to know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van last one to know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joss stone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joss stone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals last one to know .

Origineel

[Chorus] I hold my cards close to my chest I had my art put to the test Na na na na, na hell na I don't wanna be in love Living in the dark confused because you moved a mark I don't know how far you go, is this the start? Will this episode explode to a lot of love, I just don't know Is this the door that will never close? Like it's done before, a thousand times [Chorus] If you asked me this a year ago To lay down by your side, I'd run a mile Being close was impossible, had too much to lose Just the thought of letting go, I'll never know But you keep pushing on, pushing on [Chorus] Don't wanna be in love In love, I don't wanna be in love Don't make me baby, don't make me Don't make me be in love I think that I've just found me the right one I can't believe that I'm the last one to know, oh oh I hold my cards close to my chest I had my art put to the test Na na na na Hell no, I don't wanna be I really don't wanna be in love Don't make me be, take it back baby I don't wanna be, I don't need to be in love Heal me baby, I don't wanna be in love, love, no I don't wanna, I can't, I don't need to be I don't wanna be in love baby Take it back, take it away from me, hey yeah yeah Take it away baby, I can't handle it, I don't wanna be Oh yeah, oh oh, I can't believe that I am the last one The last one to know what the hell is going on I can't believe that I'm the last one to know Say it ain't so, please, please

 

Vertaling

[refrein] I hold my cards close to my chest I had my art put to the test Na na na na, na hell na I don't wanna be in love Living in the dark confused because you moved a mark Ik weet niet hoe ver je gaat, is dit het begin? Zal deze episode ontploffen in veel liefde, ik weet het gewoon niet Is dit de deur die nooit dicht zal gaan? Zoals het al duizend keer eerder is gedaan [Chorus] Als je me dit een jaar geleden had gevraagd Om naast je te gaan liggen, zou ik een mijl rennen Dichtbij zijn was onmogelijk, ik had te veel te verliezen Alleen al de gedachte om los te laten, ik zal het nooit weten But you keep pushing on, pushing on [Chorus] Don't wanna be in love In love, I don't wanna be in love Don't make me baby, don't make me Don't make me be in love I think that I've just found me the right one I can't believe that I'm the last one to know, oh oh I hold my cards close to my chest I had my art put to the test Na na na na Hell no, I don't wanna be I really don't wanna be in love Don't make me be, take it back baby Ik wil niet, ik hoef niet verliefd te zijn Genees me baby, ik wil niet verliefd zijn, liefde, nee I don't wanna, I can't, I don't need to be I don't wanna be in love baby Neem het terug, neem het van me weg, hey yeah yeah Take it away baby, I can't handle it, I don't wanna be Oh yeah, oh oh, I can't believe that I am the last one De laatste die weet wat er aan de hand is I can't believe that I'm the last one to know Say it ain't so, please, please