Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joss stone Songtekst: some kind of wonderful

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joss stone - some kind of wonderful ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van some kind of wonderful? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joss stone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joss stone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals some kind of wonderful .

Origineel

I don't need a whole lotta money I don't need a big, fine car I got everything that a girl could want I got more than I could ask for I don't have to run around I don't have to stay out all night Cause I got a sweet, sweet loving man And he knows just how to treat me right See, my baby, he's alright See, my baby, we're so tight Don't you know he is some kind of wonderful Yes, he is He's some kind of wonderful Don't you know he is some kind of wonderful Let me tell you one more thing Now, when he holds me in his arms He sets my soul on fire And, ooh, when my baby kisses me, My heart becomes filled with desire When he wraps his loving arms around me He almost drives me out of my mind I get these funny little feelings inside of me Chills run up and down my spine My baby, he's alright Me and my baby we're so tight Don't you know he is some kind of wonderful Yes he is Some kinda wonderful He is some kind of wonderful Now, hold on, let me know just one more thing Is there anyone out there with a sweet loving man like mine? There's got to be somebody with a sweet, loving man like mine Now, tell me ladies Can I get a witness Can I get a witness up in here, Ladies? Can I get a witness Can I get a witness Can I get a witness Do you know what I'm talking about, Ladies, are you listening? Can I get a witness Wonderful Some kinda wonderful Don't you know he is Some kind of wonderful Don't you know he is Some kind of wonderful Don't you know he is Some kind of wonderful (He's some kind of wonderful, Yes, he is) Don't you know he is Some kind of wonderful Don't you know he is Some kind of wonderful Don't you know he is Some kind of wonderful Don't you know he is Some kind of wonderful Don't you know he is Some kind of wonderful Don't you know he's some kind of wonderful Don't you know he is I'm talking bout my baby, yeah

 

Vertaling

Ik heb niet veel geld nodig Ik heb geen grote, mooie auto nodig Ik heb alles wat een meisje kan wensen Ik heb meer dan ik kan vragen Ik hoef niet rond te lopen Ik hoef niet de hele nacht weg te blijven Want ik heb een lieve, lieve, liefdevolle man En hij weet precies hoe hij me goed moet behandelen See, my baby, he's alright See, my baby, we're so tight Weet je niet dat hij geweldig is? Ja, dat is hij Hij is geweldig Weet je niet dat hij geweldig is? Laat me je nog een ding vertellen Als hij me in zijn armen houdt Hij zet mijn ziel in vuur en vlam En, ooh, als mijn baby me kust, wordt mijn hart gevuld met verlangen Wanneer hij zijn liefdevolle armen om me heen slaat Hij drijft me bijna uit mijn gedachten Ik krijg van die grappige kleine gevoelens in me Rillingen lopen op en neer langs mijn ruggengraat My baby, he's alright Ik en mijn baby, we zijn zo hecht Weet je niet dat hij some kind of wonderful Ja, dat is hij Een soort van prachtig Hij is een soort van geweldig Wacht even, laat me nog één ding weten. Is er iemand daarbuiten met een lieve, liefdevolle man als de mijne? Er moet toch iemand zijn met een lieve, liefdevolle man als de mijne Nou, vertel me eens dames Kan ik een getuige krijgen? Kan ik hier een getuige krijgen, dames? Kan ik een getuige krijgen? Kan ik een getuige krijgen Kan ik een getuige krijgen Weten jullie waar ik het over heb, dames, luisteren jullie? Kan ik een getuige krijgen? Wonderful Some kinda wonderful Weet je niet dat hij Een beetje geweldig is Weet je niet dat hij geweldig is Weet je niet dat hij een soort van geweldig is (Hij is een soort van geweldig, Ja, dat is hij) Weet je niet dat hij een soort van geweldig is Weet je niet dat hij een beetje geweldig is Weet je niet dat hij een beetje geweldig is Weet je niet dat hij dat is een soort van wonder is Don't you know he is Some kind of wonderful Weet je niet dat hij geweldig is? Don't you know he is Ik heb het over mijn baby, ja