Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: journey Songtekst: higher place

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: journey - higher place ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van higher place? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van journey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van journey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals higher place .

Origineel

So I think I got it all in place now No distractions under control Yet there's something missing inside me I'm chasing shadows of myself And the clocks are ticking Oh my world is spinning Spinning 'round and 'round And 'round and 'round again [Chorus] And I try I try to reason why Don't you know I can't go on this way Baby please don't walk away there is this place Where I toss away my pride So you can see that I'm the one To take you to a higher place this time I am on the outside looking in To a place where I will be Let me give you what you need from me I surrender my soul to you And my heart is pounding And a fire's burning And my head is spinning, 'round and 'round again [Chorus] Oh, I crash, and burn inside my mind It happens time and time again, I can't explain the way you make me feel Oh, I know, I don't have much to give But what I have I give to you with all the madness left inside of me With the madness left inside of me, oh [Chorus]

 

Vertaling

Dus ik denk dat ik het nu allemaal onder controle heb Geen afleidingen onder controle Toch ontbreekt er iets in mij Ik jaag op schaduwen van mezelf And the clocks are ticking Oh my world is spinning Draait rond en rond And 'round and 'round again [refrein] And I try I try to reason why Don't you know I can't go on this way Schatje loop alsjeblieft niet weg er is deze plek Waar ik mijn trots weggooi Zodat je kunt zien dat ik degene ben Om je deze keer naar een hogere plaats te brengen Ik sta aan de buitenkant en kijk naar binnen Naar een plek waar ik zal zijn Laat me je geven wat je van me nodig hebt. Ik geef mijn ziel aan jou over And my heart is pounding And a fire's burning And my head is spinning, 'round and 'round again [refrein] Oh, I crash, and burn inside my mind It happens time and time again, I can't explain the way you make me feel Oh, ik weet het, ik heb niet veel te geven Maar wat ik heb, geef ik aan jou met alle waanzin die nog in me zit Met de waanzin die nog in me zit, oh [Chorus]