Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jovelina perola negra Songtekst: basta te ver

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jovelina perola negra - basta te ver ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van basta te ver? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jovelina perola negra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jovelina perola negra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals basta te ver .

Origineel

Basta te ver. Pra me assanhar. Meu corpo desanda a tremer. Minha cabeça começa a rodar sem querer. Basta te ver. Pra me assanhar. Meu corpo desanda a tremer. Minha cabeça começa a rodar sem querer. Realmente você balança minha estrutura. Ó, tão meiga criatura. Doçura de uma paixão. Magia, feitiço e mistério. Que tira do sério o meu coração. Magia, feitiço e mistério. Que tira do sério o meu coração. Pena que seu coração palpita por outra pessoa. O meu pensamento voa. Eu não sei me controlar. Se eu pudesse ter você no meu caminho. Desfrutar dos seus carinhos. No teu ninho repousar. Te amar, te amar. Até o dia amanhecer. Te amar, te amar. Eu só quero te querer. Te amar, te amar. Até o dia amanhecer. Te amar, te amar. Eu só quero te querer

 

Vertaling

Jou zien is genoeg. Para me assanhar. Mijn lichaam begint te schudden. Mijn hoofd begint te draaien zonder dat ik dat wil. Basta te suficiente ver. Pra me assanhar. Mijn lichaam begint te schudden. Mijn hoofd begint te draaien zonder dat ik dat wil. Je laat me echt schrikken. Oh, zo'n lief schepsel Zoetheid van een passie Magie, betovering en mysterie. Dat haalt mijn hart uit mijn hoofd Magie, betovering en mysterie Dat neemt mijn hart weg Jammer dat je hart klopt voor iemand anders "Mijn gedachten vliegen. "Ik kan mezelf niet beheersen "Kon ik je maar op mijn pad hebben. "Geniet van je strelingen. In je nest rusten. Hou van je, hou van je. Tot de dag aanbreekt Hou van je, hou van je. Ik wil alleen van je houden Hou van je, hou van je Tot de dag aanbreekt Hou van je, hou van je Ik wil alleen maar van je houden.