Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jovelina perola negra Songtekst: malandro também chora

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jovelina perola negra - malandro também chora ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van malandro também chora? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jovelina perola negra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jovelina perola negra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals malandro também chora .

Origineel

Chora, eu falei pra você malandro também chora,. Arranquei do meu peito a cicatriz,. Encontrei um novo amor, dessa vez eu sou mais feliz.. Sei que a saudade fez morada em meu peito,. Não tem mais jeito, pode chorar,. Meu coração já não se importa,. Dessa vez fechou a porta,. Não te deixa mais entrar,. Eu encontrei com a vida, você se perdeu,. Hoje quem não lhe quer mais sou eu.

 

Vertaling

Huil, zei ik je, jij deugniet, huil ook. Ik scheurde het litteken van mijn borst. Ik heb een nieuwe liefde gevonden, deze keer ben ik gelukkiger... Ik weet dat nostalgie zich in mijn borst heeft genesteld. Er is geen manier, om te huilen... Mijn hart geeft er niet meer om. Deze keer sloot het de deur. Hij laat je niet binnen. Ik ontmoette het leven, jij verdwaalde. Vandaag ben ik degene die jou niet meer wil.