Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joy williams Songtekst: by surprise

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joy williams - by surprise ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van by surprise? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joy williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joy williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals by surprise .

Origineel

I've got a secret to tell A midnight confession I love the life that I lead But it's no obsession Because I'm waiting, anticipating Watching for your return You'll come and get me You know I'm ready Enjoy my stay, but you'll take me away Like a thief in the night Like a runaway train Like a first class lightning fast hurricane I'll keep my ear to the ground and my eyes to the sky I'm ready now but somehow I know you'll take me by surprise So I'll keep spreading the word to everybody Until the masses have heard,about this party Because I'm waiting anticipating Watching for you return You'll come and get me You know I'm ready Enjoy my stay but you'll take me away Like a thief in the night Like a runaway train Like a first class, lightning fast hurricane I'll keep my ear to the ground and my eyes to the sky I'm ready now but some how I know you'll take me by surprise I R.SV.P.'d on the invitation I sent it care of the blood That saved me on the spot With the One who will come Like a thief in the night Like a runaway train Like a first class lightning fast hurricane I'll keep my ear to the ground and my eyes to the sky I'm ready now but somehow I know you'll take me by surprise

 

Vertaling

Ik heb een geheim te vertellen Een middernachtelijke bekentenis Ik hou van het leven dat ik leid Maar het is geen obsessie Want ik wacht, anticiperen Kijkend naar je terugkeer Je zult me komen halen Je weet dat ik er klaar voor ben Geniet van mijn verblijf, maar je neemt me mee Als een dief in de nacht Als een op hol geslagen trein Als een eersteklas bliksemsnelle orkaan Ik hou m'n oor op de grond en m'n ogen op de hemel gericht Ik ben er nu klaar voor, maar op de een of andere manier weet ik dat je me zult verrassen. Dus ik zal het woord blijven verspreiden aan iedereen Totdat de massa's hebben gehoord over dit feest Want ik wacht afwachtend Kijkend naar jouw terugkeer Je komt me halen Je weet dat ik er klaar voor ben Geniet van mijn verblijf maar je neemt me mee Als een dief in de nacht Als een op hol geslagen trein Als een eersteklas, bliksemsnelle orkaan Ik hou m'n oor op de grond en m'n ogen op de hemel gericht Ik ben er nu klaar voor, maar op een of andere manier weet ik dat je me zult verrassen Ik heb de uitnodiging verstuurd. Ik stuurde het naar het bloed Dat me ter plekke gered heeft Met Degene die zal komen Als een dief in de nacht Als een op hol geslagen trein Als een eersteklas bliksemsnelle orkaan Ik zal mijn oor op de grond houden en mijn ogen op de hemel gericht Ik ben er nu klaar voor, maar op de een of andere manier weet ik dat je me zult verrassen